Cerc de 486 de pagini romanesti pe Google+
In urma eforturilor de a promova propria pagina pe Google+ am creat un cerc de 486 de pagini romanesti. Unele m-au adaugat inapoi, altele nu, unele par inactive momentan....dar pe astea le-am gasit.
Problema pentru paginile Google+ este ca nu pot adauga in cercuri persoane, dar pot in schimb sa adauge alte pagini.
Alternativa la a cauta si adauga manual fiecare pagina este ca cineva sa dea share la un cerc alcatuit numai din pagini, altfel daca sunt si persoane in cerc nu este posibil.
Pentru a primi cercul respectiv trebuie mai intai sa adaugati pagina +Top Detail in cercurile voastre si apoi sa imi lasati un PM pe acest forum cu pagina voastra de google+ (in caz ca va am deja pagina in cercuri).
Timp liber pentru net am doar seara, deci atunci va voi raspunde si voi da share.
Numai bine.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Se pare ca limita maxima de persoane/pagini care pot fi intr-un cerc share-uit este de 500.
"Only 500 people can share at one time."
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Am dat Share cercului doar pentru cei din cercul SEO...cercul poate fi vazut pe pagina +Top Detail doar dupa ce va adaug contul in cercul SEO.