-
Sfat Laptop.
Salut, m-am hotarat sa-mi cumpar laptop,am strans o suma de bani undeva la 1.600 RON.
uitandu-ma pe net am gasit ceva ce-mi place, si vreau sa va cer parere daca isi merita banii,si daca este destul de dotat.
laptopul + dotarile le puteti vedea aici Notebook Acer Aspire 5252-163G50Mnkk la Domo.ro, Notebook - Laptop
-
Hm.. Asta mi se pare o gluma de laptop.. Doar daca esti fan AMD, dar chiar asa nu ti-l recomand :)
Ce zici de Laptop Fujitsu A530 cu procesor Intel® CoreTM i3-380M 2.53GHz, 2GB, 320GB, Intel® HD Graphics, FreeDOS Fujitsu-i32320 - eMAG.ro 16 mil, procesor i3, 2 GB ram, 320 HDD... As alege i3-ul asta fara sa stau la discutii, daca ar fi sa compar ce-ai zis tu cu asta... parerea mea
-
ce ar avea daca e procesor AMD? da-mi mai multe detalii te rog,nu ma prea pricep
-
@ Todosin - Ala e notebook. Subscriu la ce a zis tymbark
-
sau pe acesta m-as arunca : Notebook Toshiba Satellite C660D-10L la Domo.ro, Notebook - Laptop
nu-mi trebe notebook-ul pentru cine stie ce programe/jocuri.
-
Uite un maredezavantaj al procesoarelor AMD de pe laptopurile gasite de tine: Au doar 512 KB cache in timp ce Fujitsu are 3072 KB cache. + ca i3 are doua procesoare.
-
chiar daca nu-ti trebuie pt prelucrare grafica si jocuri, dar daca tot poti lua ceva mult mai bun pt doar 150 ron in plus.... de ce sa n-o faci?
-
care este mai bun? unul cu procesor AMD sau Intel Celeron
-
lasa-l Dumnezeului de Celeron. Ia i3 -ul. E cel mai bun raport calitate/pret. In plus un laptop nu e o jucarie pe care o schimbi maine...
-