-
Am luat saptamana trecuta de la Flanco un Asus K53U cu 13 milioane.
Sugestia mea e ca orice alegi să iei, să fie ceva cu procesor cu mai multe core-uri. Si apoi eu zis sa-i urmaresti pe cei de la Flanco, au in ultima vreme destul de multe reduceri d-astea de iti pica fața.
-
I could help you with this. You have PM.
-
va multumesc tuturor pentru sfaturi,sper sa fac o alegere buna!
-
-
iei un laptop prea la ghici... fa ti o lista efectiv, ptr ce iti trebuie, ca idee:
-amd ul se va incalzi prea tare
-daca ai editare grafic, folosesti procesoare i3/5/7
-daca lucrezi cu mai multe chesti deodata, memorie minim 4gb
-daca il folosesti si afara, ai grija la tipul de ecran ( glosy )
-autonomie? verifica bateria, cauta opinii de la utilizatori ca sa aflii mai exact cat tine
-ai multe periferice ( mouse, tastatura, printer, modem,etc ) verifica sa ai macar 4 usb uri
-
multumesc Kidu pentru sfat.
-
Alege AMD si o sa te am client pentru reparatie dupa ce iese din garantie
-
Personal sunt foarte multumit de Acer, si am avut tot felul de laptopuri. Au fost si foarte fiabile. Niciun Acer nu mi s-a defectat vreodata (nu pot spune acelasi lucru despre HP sau Fuijitsu).
Am de exemplu un Aspire 7745, i3 M350@2.27 Ghz, 4 GB ram. Merge superb, ecran excelent, iar bateria tine o gramada. si a costat cam 1800, nou, cu Windows 7 inclus (il am de 3 luni), posibil sa se fi ieftinit deja. 6.3 index performanta procesor, 5.9 ram (in windows 7 performance index).
De notat insa, laptopul din postul original este foarte slab, dupa parerea mea, o gluma de laptop cum se spunea mai sus.
-
Iti recomand un i3 sau un intel core 2 duo,diferenta mare nu prea e intre cele doua,dar core 2 duo e mai ieftin putin .
-
am eu un tovaras care 'aduce' din afara diverse modele. Ultima oara am vazut la el un i7 ce-l dadea la 450 euro, doar ca e fara factura.