Are ceva daca keyword-urile au diacritice?
Sau daca incep cu litere mari? de exemplu in loc de keyword, apare Keyword.
Multumesc anticipat.
Versiune printabilă
Are ceva daca keyword-urile au diacritice?
Sau daca incep cu litere mari? de exemplu in loc de keyword, apare Keyword.
Multumesc anticipat.
daca keywordurile au diacritice banuiesc ca userul trebuie sa caute in google tot cu diacritice ( ceea ce putin fac ) .
La majuscule stiu ca nu conteaza :)
linkuri cu keyword fara diacritice.
exact cum a zis şi @bogdi99, scrie cu diacritice ( că aşa e romāneşte :P ) şi trimite linkuri fără.
Mai bine fara diacritice...pentru ca iti indexeaza diferit textul cu diacritice si cel fara
Din cate stiu eu Google este destul de destept incat sa poata converti diacriticele in litere normale ca sa zic asa.
aici am scris fara diacritice search-ul si uite ce mi-a aparut. Primul rezultat contine diacrtitice.
Din punctul meu de vedere nu conteaza daca folosesti sau nu diacritice in keywords
Conteaza.Citat:
Din punctul meu de vedere nu conteaza daca folosesti sau nu diacritice in keywords
Asta am invatat pe pielea mea.
De cind am pus text cu diacritice (am un script care genereaza automat keyword-uri pt. fiecare pagina in parte), Traficul catre unul dintr-e site-urile mele a scazut dramatic (3-4 vizitatori pe zi).
Nu rideti. Unde nu-i cap.... vai de trafic :D Macar eu recunosc.
Explicatia? Asa cum a spus si Iulian la inceputul acestui post, utilizatori sunt invatati sa caute fara diacritice.
Solutia mea? Incep sa pun texte fara diacritice. Cele cu diacritice le las, pt ca sunt multe (trei sute si ceva).
Pai, ce-ar insemna ca toata lumea sa caute cu diacritice si sa stie pe de rost combinatiile de taste pentru a genera? Sau ce facem? Dam copy/paste dintr-un fisier Word dupa ce-am dat Insert Symbol? Cu siguranta, fara diacritice. Desi ... ai putea observa ca Zoso scrie cu diacritice si ii merge destul de bine.
Nu e vorba de īnvăţat combinaţii de taste. Să ştii că nu totul se rezumă la limba romānă de la Windows. S-a inventat Limba romānă cu Alt dreapta (diacritice.ro). Care face īn aşa fel īncāt dacă apeşi alt + s să rezulte ş, alt + a = ă şi aşa mai departe. Deci n-ai de īnvăţat nimic.
Cāt despre zoso...mai bine nu-l băgăm pe el īn această oală. Sunt mulţi bloggeri cunoscuţi care scriu cu diacritice dar sunt şi care scriu fără. In blogging nu ştiu cāt de mult te influenţează diacriticele
P.S.: Majoritatea bloggerilor pun tags fără diacritice şi articolele le scriu cu diacritice. De aceea şi rezultatele din motoarele de căutare
Acum un an credeam ca e mai bine sa scrii cu diacritice, pentru ca e "mai romaneste" si ma gandeam ca Google te "apreciaza" mai mult. Ca nu se putea sa nu stie Google sa transforme ă sau ā in a.
Si toate experimentele mele au condus pana la urma la concluzia ca mai bine scrii fara. Pentru keyword-urile scrise cu diacritice eram primele pozitii in Google Serps si fara .. cateva pagini diferenta.
fara diacritice e si parerea mea... tot din propria experienta spun asta
Va referiti la SEO sau la SEM ? Din cate inteleg - la SEO, dar aici e aria de SEM.
A gresit cel care a initiat threadul. Ar trebui un moderator sa il mute in locul corect.