-
Wordpress SEO Ebook
Salut,
Am lucrat saptamanile astea ca un negru pe plantatie la un e-book despre optimizarea platformei Wordpress pentru motoare:
Ghid SEO Wordpress
Va invit sa il cititi si va rog sa imi dati sugestii, critici si sfaturi despre cum il pot imbunatatii. E inca un work-in-progress intr-un fel pe care vreau sa il public ca hardcover, dar doar dupa ce am si parerea voastra, pentru ca se poate sa se fi strecurat mici greseli :)
Mersi seopedia!
-
Sugestii, critici etc. nu am , doar multumiri :)
Ma bucur ca mai sunt si oameni care impart continutul si nu-l vand pe digital point.
Felicitari.
-
Imi pare rau... "You must spread some reputation around before giving it to Tudi again"
Inca nu l-am citit, insa pentru calitatea de a da share, iti multumesc. Sper ca mai creasca niste pusti ca tine prin zona! Mai multe comment-uri pe blog... :)
-
Mersi Toto.
Cand am inceput ghidul, am fost tot timpul in minte cu modul in care mi-am optimizat primul blog acum un an de zile si cum gaseam informatia zburand in toate partile. Ideea mea a fost sa centralizez tot ce stiam si ce am experimentat, cu speranta ca voi salva cateva ore de research pentru altcineva.
Mai vreau sa zic o chestie, poate pare prea emo dar na :P Fara comunitatile seopedia si blogoree.ro probabil ca nu ma inhamam sa fac asa ceva, dar vazand ca si aici si pe celalalt forum sunt oameni care au nevoie de un astfel de ghid, am avut o motivatie in plus. Deci, cum zicea si ultimul meu post pe blog, va multumesc!
-
Am eu o sugestie: foloseste diacritice!
Ce vrei sa spui prin "vreau sa il public ca hardcover"?
-
Adica sa il scot print, in cateva exemplare care sa le impart la prieteni, no biggie :P
Da, o sa adaug si diacritice cand am timp. Pentru ca l-am facut initial sa-l postez la mine pe blog, nu am pus diacritice din cauza problemei cu browserele pe care nu am stiut niciodata sa o rezolv :|
-
Felicitari Tudi... E tarziu si m-am uitat doar putin peste el. Maine il printez ca sa il pot citi mai pe indelete. :cool:
In ultimul timp ai adus foarte multe resurse de calitate comunitatii SEO din Romania si chiar pot spune ca blogul tau a devenit in scurt timp de la lansare o resursa valoroasa pentru comunitate.
Ce pot sa spun.. :) Jos palaria si la cat mai multe articole de calitate. :clap:
-
Un ghid SEO , foarte bine structurat si organizat . Explicatii pe intelesul tuturor si multa sinceritate .
Continut unic presupune multa munca .Rezultatele muncii depuse se vad.
Felicitari !
-
@Mircea: Multumesc, ma bucur ca asta e impresia care am lasat-o cu blogul. Adevarul e ca si comunitatea SEOpedia m-a ajutat sa imi ridic veniturile online, ceea ce mi-a permis sa fac chestii free fara sa ma gandesc ca maine nu am ce pune in rezervor :P Deci e doar modul meu de a da ceva inapoi.
@Broscoi: Asa e, a fost munca si inca mai e, trebuie finisat (dar nu am putut singur, l-am lansat in forma in care e si o sa adaug corecturi si continut cu ajutorul lumii).
@Toto: Sa stii ca o sa te bazai cu oferta aia (tu esti tot toto care comenteaza la mine, nu? :P).
-
Felicitari, ai pus cap la cap cam cele mai importante informatii. Ca o mica observatie (despre care am mai scrie pe acest forum), consider ca plugin All-in-one-SEO este incomplet pentru ca nu ofera control asupra tuturor paginilor (momentan testez mai multe pluginuri alternative).
Chiar ma gandeam zilele trecute ca ar fi bine ca un pasionat de wordpress din aceasta comunitate sa modereze o sectiune speciala de wordpress unde sa putem dezbate probleme de coding sau pluginuri. Just think about it, cred ca ai putea sa faci tu asta.
Felicitari inca o data.
-
Prima critica: codul (pe care l-ai afisat pe tudi.ro pentru afisarea thumbnail-ului) trebuie modificat prea mult pentru a si functiona: ex. are ” in loc de " si × in loc de x. Un incepator se pierde...
Inca n-am citit ghidul (dar l-am descarcat deja) dar e o initiativa laudabila. Sfatul meu: tradu-l in engleza si vinde-l cu 1$ online :) Si multumesc pentru el.
-
Of mersi thefan, acolo modifica Wordpress automat :( O sa incerc sa il rezolv.
-
Felicitari pt ghid.
"You must spread some reputation around before giving it to Tudi again" :(
-
Lasa, imi dati alta data reputatie :)) Si-asa, numai o sparg pe infraction-uri.
-
-
Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /home/tudiro/public_html/wp-includes/classes.php on line 594
cred ca s-a lovit..
-
Citat:
Postat în original de
GicaHagi
Mai exista acest ebook ?
http://www.tudi.ro/wp-content/ghidse...-Wordpress.pdf
-