-
Merita VBSEO banii?
Am vazut ca Seopedia foloseste pentru partea de SEO un script pentru vbulletin VBSEO, ma intereseaza si pe mine sa pun un soft bun de seo la un forum pe care urmeaza sa il contruiesc.
Am vazut ca aici este folosit de ceva timp, ati observat schimbari benefice semnificative dupa implementare? credeti merita banii un asemenea soft?
-
e cam scump.. si in + de asta dupa ultimele tendinte ale google se pare ca tinde sa devina inutil..
-
vbseo nu inseamna doar url-uri seo friendly, inseamna si metataguri la pagini, si un sitemap bun, si ce functii o mai avea
Si referitor la costuri , am invatat o lectie, daca vrei sa devii mare si sa castigi bani, trebuie s si investesti, si daca investesti ai si succes, ideea este daca VBSEO merita banii respectivi
-
ok: cred ca pt cine si-l permite merita.
-
Stiu ca nu e acelasi lucru, dar pt. cine nu doreste sa investeasca in varianta vb + vbseo exista si varianta php + modulul seo aferent. Le gasiti aici pe amandoua gata integrate: http://www.phpbb-seo.com/boards/phpb...od-vt1549.html
-
am avut inainte si phpbb pentru un forum si dupa ce am cumparat VB , am ajuns la concluzia ce nu se compara cu vbulletin, de ex si mod-urile pentru VB sunt mult mai profesioniste, se cunoaste ca sunt facute de oameni cu adevarat profesionisti
-
la-m cumparat si instalat pana la urma, vad ca are multe facilitati SEO, unele din ele nici nu stiu la ce sunt bune si cum ar trebui folosite, si sa vad ce o sa fie
-
E extraordinar. Pe linga rezultatele bune la noi... am reusit cu acelasi forum sa apar si pe prima pagina la niste cautari pe google.com (numele topicurilor)!