ma refeream cu linkuri spre tine.
Versiune printabilă
ma refeream cu linkuri spre tine.
Sandbox este bariera pentru situri noi , inca neindexate ,iar filtru , care loveste din cand in cand si dupa criterii neclare situri pozitionate chiar bine in Google ,este cu totul altceva .
In ceea ce priveste Sandbox este mai simplu .Intrucat acesta e doar o circumspectie suplimentara a motorului pana se convinge ca situl este trust , calea de iesire este obtinerea de linkuri de la situri de calitate , de exemplu DMOZ .Daca ai linkuri de calitate iar situl e inca neindexat inseamna ca ,in site ,ai linkuri catre situri cu probleme ( neindexate ,dezindexate etc )si va trebui sa renunti la ele .Cred ca nu linkurile altora catre situl tau afecteaza ci ,asa cum spus,linkurile din sit catre alte situri indoielnice.
Cu filtru e mai complicat , criteriile de penalizare fiind cu totul neclare .Sigur ca poti sa procedezi ca in cazul Sandbox , dar sansele de reusita sunt mai mici.Ce-ti mai ramane de facut e sa ai rabdare cateva lini sau chiar mai mult.
iti garantez ca prin linkurile catre tine te poti duce la fund cu un site. Este foarte usor cu google sa penalizezi concurenta, defapt chiar asta se si face
In SEO m-as feri sa garantez ceva. Asa e si cu linkurile care scot situl din Sandbox.Obtinerea de linkuri ,chiar si de la situri bine cotate , nu e o garantie , dar e calea prin care poti sa incerci iesirea din Sandbox sau sa accelerezi indexarea sitului .Fara linkuri si mai ales fara linkuri de calitate e mai putin probabil ca voi iesi din Sandbox sau voi avea o indexare rapida .
Totusi, un link e un vot.
Are vreun efect daca incerc sa trimit mailuri catre google ( din webmaster tools) ca sa imi reanalizeze siteul?
Nu prea cred ca o sa te ajute cu ceva, dar incearca si spune-ne si noua daca a avut vreun rezultat.
Daca obtii raspuns e un lucru foarte bun iar daca acesta va avea si un efect pozitiv atunci e ceva extraordinar, chiar o stire de presa .
Incearca,dar mai intai asigura-te ca siteul respecta intru-totul Webmaster Guidelines link.
cred ca mai repede mai promovez un site decat sa ies din sandbox :(
Am trmis mesajul respectiv si am primit raspuns - automat- prin care mi se zicea ca siteul meu va fi reanalizat in cateva saptamani manual de catre un operator. Acum nu stiu exact cat inseamna cateva saptamani. O sa va tin la curent daca intervine vreo schimbare. Am verificat Guidelines-ul si nu vad vreo incalcare, asa ca sunt increzatoare ca poate voi iesi din sandbox. Este vorba de siteul din semnatura - in caz ca vreti sa va uitati putin si sa imi ziceti daca gasiti vreo problema care ar fi putut cauza intrarea siteului in sandbox.