Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 16 din 16

Subiect: duplicate content ? or not ?

Vexx este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    19th January 2007
    Posturi
    49
    Putere Rep
    34

Implicit

poti sa preiei ce articole vrei fara probleme, atat timp cat nu copiezi tot situl, ai acelasi categorii, linkuri si acelasi script

acum sunt niste chestii care trebuie sa le stii:

1. niciodata nu vei ranka la fel de tare pe un articol ca situl "mama" dar vei ranka, mai bine sau mai rau, depinde de SEO, vechime si ce optimizari mai ai p-acolo

2. partea cu duplicate content e prost inteleasa de multi, mai ales de pe la noi...google nu te penalizeaza daca iei articole de la altii si niciodata nu va penaliza decat daca acel site are 0% content original si mai ales daca e vreun script care doar "suge" articole de la altii

si o sa va dau cateva exemple:

sunt ff multe situri de press releases, unde acelasi press release e submitat pe mai multe situri de catre firme, iar dintre acele situri, foarte multe apar in SERPs pt acel press release (identic),,si asta e doar unul din exemple

ganditi-va ca reuters.com este "leechuit" zilnic si de catre mari situri, asta nu inseaman ca nu rankeaza..asa ca mai ganditi-va

si eu fac parte dintr-o nisha de foarte multe situri, situri care, la fel, au foarte multe descrieri identice, doar ca difera titluri, cod html, metas, linkuri so on...si o marte parte din noi rankam fara prob

barosanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    7th February 2007
    Posturi
    728
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de Vexx Vezi Post
    poti sa preiei ce articole vrei fara probleme, atat timp cat nu copiezi tot situl, ai acelasi categorii, linkuri si acelasi script

acum sunt niste chestii care trebuie sa le stii:

1. niciodata nu vei ranka la fel de tare pe un articol ca situl "mama" dar vei ranka, mai bine sau mai rau, depinde de SEO, vechime si ce optimizari mai ai p-acolo

2. partea cu duplicate content e prost inteleasa de multi, mai ales de pe la noi...google nu te penalizeaza daca iei articole de la altii si niciodata nu va penaliza decat daca acel site are 0% content original si mai ales daca e vreun script care doar "suge" articole de la altii

si o sa va dau cateva exemple:

sunt ff multe situri de press releases, unde acelasi press release e submitat pe mai multe situri de catre firme, iar dintre acele situri, foarte multe apar in SERPs pt acel press release (identic),,si asta e doar unul din exemple

ganditi-va ca reuters.com este "leechuit" zilnic si de catre mari situri, asta nu inseaman ca nu rankeaza..asa ca mai ganditi-va

si eu fac parte dintr-o nisha de foarte multe situri, situri care, la fel, au foarte multe descrieri identice, doar ca difera titluri, cod html, metas, linkuri so on...si o marte parte din noi rankam fara prob

hmmm...tu nici nu faci diferenta intre penalizare si filtru
    duplicate content nu are treaba cu penalizarea nimanui..e doar un FILTRU
    si cand vine vorba de duplicate content, Google stie sursa in cele mai multe cazuri
    cum sursa e de obicei siteul cu mai mare TRUST decat directoarele de articole sau cele care scrapeaza, sursa si alte cateva siteuri mai "tari" vor aparea la cautari
    iar partea cu Google penalizand siteuri cu continut unic 0 e o aberatie. Fara suparare. Eh acu fiecare faceti cum va taie capu

mike_ppc este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    7th September 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    839
    Putere Rep
    35

Implicit

Am si eu o nedumerire: se poate copia chiar un articol intreg, fara sa specifici sursa ? Daca e pe net inseamna ca e absolut free ?
    Imi dau seama ca se copiaza la greu (am constatat ca si eu am fost copiat , thx Pitagora), dar asta nu inseamna ca e si in regula.
    Vorba clasicului "Si eu am fost furat in Romania.... Nu facem si noi ceva in privinta asta ?"

BeFree este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Vârstă
    38
    Posturi
    215
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de mike_ppc Vezi Post
    Am si eu o nedumerire: se poate copia chiar un articol intreg, fara sa specifici sursa ? Daca e pe net inseamna ca e absolut free ?
    Imi dau seama ca se copiaza la greu (am constatat ca si eu am fost copiat , thx Pitagora), dar asta nu inseamna ca e si in regula.
    Vorba clasicului "Si eu am fost furat in Romania.... Nu facem si noi ceva in privinta asta ?"
    Script-ul meu cand preia un articol il preia cu tot cu numele autorului, cu site-ul acestuia + anchor text catre site-ul original unde este postat articolul...

Vezi mai multe pe isnare.com

pitagora este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th January 2008
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    38
    Posturi
    71
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de mike_ppc Vezi Post
    teoretic poti sa-l dai in judecata....doar ca fi greu de dovedit ca tu ai fost primul care a scris aia. Si apoi stii cum is cu procesele astea.....se lungesc si manca bani. Cu alte cuvinte daca nu e vorba de cel putin 10k de euro las-o balta...mai mult de costa un avocat bun life sucks

ciucaandrei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    19th November 2007
    Vârstă
    40
    Posturi
    37
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de deadworldisee Vezi Post
    Cat timp ai meta tag diferit nu conteaza continutul,deoarece este diferenta mare in continutul paginii tale(linkuri si cod html) si continutul articolului de unde il iei.

mergi inainte ,doar meta tag sa ai diferit
    Din cate stiu eu google nu prea se mai uita pe la meta-uri si e destul de logic. Continutul paginii pe care un utilizator il citeste e mai important decat niste metauri care sunt citite doar de serch engine(motorul de cautare este facut pentru user).

Daca copiezi text google isi va da seama de asta chiar daca nu ai pagina identica

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Duplicate content?
    De keretlen în forumul Google
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 11th June 2008, 20:34
  2. Duplicate Content?
    De alinalin0 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 30th December 2007, 03:33
  3. Duplicate content again
    De Ringwraith în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 23rd September 2007, 03:16
  4. Duplicate content
    De aka_eu în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 8th June 2007, 11:22
  5. Duplicate content
    De Mascka în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 17th May 2007, 01:01

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •