-
Pareri organizare site
Salut.
Mi-am luat curand un domeniu, www. webmasters*****.com unde vreau sa pun scripturi, tutoriale, un forum pt webmasteri, eventual un blog etc.
M-am gandit sa organizez siteul asa:
scripts.webmasters*****.com - subdomeniu pt scripturi
tutorials.webmasters*****.com - subdomeniu pt tutoriale
webmasters*****.com/forum - forum
webmasters*****.com/blog - un blog
Scfripturile si turorialele sunt 2 subiecte distincte si destul de importante, unde voi avea mai multe subcategorii, de aceea am hotarat sa le fac subdomenii separate.
Ce ziceti, am facut alegerea buna in organizarea siteului? Voi cum ati face? Stiu ca subdomeniile sunt vazute de google ca siteuri separate, spuneti-mi ceva nou :) . E mai avantajos asa sau sa renunt la subdomenii? Sau sa fac subdomenii si la forum si la blog?
Va multumesc.
Gabriel.
-
Ar fi in dezavantajul tau daca ai face subdomenii pentru forum si blog. Sunt cele mai usoare moduri de a avea fresh content constant; daca ar fi subdomenii ar fi inutile din punctul asta de vedere.
-
Daca tot spui ca x si y sunt doua lucruri distincte, si vrei sa fie oarecum separate si in mintea utilizatorului, parerea mea este ca ai facut bine... In plus, vei putea beneficia si de link-exchange-ul dintre subdomenii... Si in afara de toate astea, nu vad nici un motiv pentru care sa nu fie o varianta buna...
-
De ce nu faci foldere? Astfel o sa poti beneficia pe toate sub-siteurile de link juice-ul site-ului principal. Si le vei putea centraliza intr-un home page elaborat. In plus, from my knowledge, Google apreciaza site-urile complexe in dauna celor mici, specializate.