@ mishu
Da atat timp cat o alta tema ar ajuta la o pozitionare mai buna in serpTe-am intrebat daca esti dispus sa investesti, m-am referit la o tema mai speciala care sa te ajute sa pui in evidenta un content atat de divers.
de ce zici ca e prea tarziu?Timpul e impotriva ta, trebuie sa te decizi repede, trebuie sa te misti repede, poate deja e prea tarziu...
sunt persoane reale platite fara sa puna nici un linkSe pare ca ai trei editori, fiecare se promoveaza cu cate ceva. Ar fi bine sa fie persoane reale
90% din domeniile de acolo is ne abordate am creat doar scheletu si cate un articoldaca ai in site-ul tau o rubrica, o categorie, o eticheta sau orice o fi ea indexabila, care e numita si in care scrii despre Sanatate dand sfaturi si facand recomandari, acum e momentul sa renunti la ea sau sa demonstrezi fara echivoc experienta in domeniu.
-Asa am de gand in perioada asta ma ocup de "religie" si "mancaruri de post" pentru ca suntem in post asta pana la craciunArticolele tale.... Prapad! Mai toate au nume de etichete: Tulcea, Brasov, Constanta, etc, etc, Biciclete, Publicitate, cadouri barbati, Cazare litoral, Cazare etc, etc... Si cand le citesti, balast, balast, balast.... Nu merge asa!
Iei fiecare articol in parte, ii schimbi titlul cu unul mai clar si mai descriptiv pentru continut, scrii un continut de calitate care chiar sa spuna ceva, adaugi cateva imagini proprii unde e cazul, si aia e!
-Vreau sa abordez subiecte unde lumea ar fi tentata sa scrie comentarii
-intentionez nu stiu cand sa ma apuc de cazare dade oi prinde ceva vacante