Rezultate 1 la 4 din 4

Subiect: Ce backlink ar fi mai eficient?

Empire este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th December 2010
    Locaţie
    BM
    Vârstă
    42
    Posturi
    360
    Putere Rep
    0

Implicit Ce backlink ar fi mai eficient?

Am posibilitatea de a lua un backlink de la un domeniu DA52 si am trei optiuni:
    1. pot scrie eu un articol in care sa pun link
    2. pot pune link intr-un articol de-al lor existent - aici au mai multe articole potrivite dar mi-a atras atentia unul cu PA25 ce are titlu partial pe keywordul meu, exemplu titlu "mancare pentru caini" iar keyword "mancare pentru caini sanatoasa"
    3. pot sa-mi posteze partial un articol de-al meu cu ”Citește mai multe pe site.ro” la final

Ce recomandati?

tiroid este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    6th September 2013
    Vârstă
    39
    Posturi
    107
    Putere Rep
    23

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Salut,

Cel mai bun rezultat il vei avea dintr-un articol nou, bine scris si relevant pt categoria in care este postat, cu aspect cat mai natural si mai apropiat de patternul articolelor existente in site, nemarcat cu P/Advertorial in titlu, text sau semnatura, articol care totodata trebuie sa contina alte 2-3 link-uri externe (de preferat un link catre un articol existent din site si aici poti linkui chiar catre articolul de la punctul 2, si altul extern catre un alt site cu autoritate mare in online si totodata relevant articolului).

Practic, atunci cand facem advertoriale, trebuie sa ne gandim ca sunt sigura sursa de link building prin care putem pacali Google ca site-ul primeste un link 100% natural. Daca sunt facute cum trebuie, acele linkuri vor sta in picioare indiferent de update-urile ce vor veni, tocmai pentru ca nu se vor putea interpreta ca si platite.

De regula, atunci cand fac link-uri din site-uri de top, incerc sa merg pe articole cat mai natural integrate, care sa para scrise (sau chiar sa fie) de catre editorii site-ului. Totodata, fara sa creez un pattern, incerc sa abordez exact match-urile sau branded anchors in care bag exact match-uri, astfel incat sa "consum sloturile" de exact match pe link-uri de top.

Ca si idee, 3-ul il poti folosi, insa mai mult pentru linkuri tier 2, sau doar pentru variere si un mai bun aspect al profilului de link-uri, iar 2-ul nu a fost niciodata o optiune pentru mine, doar daca vorbim de bloggeri sau tipul de articole ce sunt updatate dintr-un motiv sau altul constant, altfel o sa se vada clar ca si unnatural activity.

Spor la treaba!

Empire este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th December 2010
    Locaţie
    BM
    Vârstă
    42
    Posturi
    360
    Putere Rep
    0

Implicit

Multumesc pentru explicatii.
    Asa ma gandeam si eu, ca un advertorial scris de mine ar fi mai bun

Claudyou este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    19th May 2013
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Posturi
    533
    Putere Rep
    28

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

2 - termen scurt si impact mai usor de masurat. Nu e foarte white-hat (pentru carcatosi) dar eu as opta pentru aceasta varianta.
    3 - termen lung, daca stii ce articol sa faci, acesta va atrage vizite si ulterior si vizite catre site-ul tau prin linkul din articol, eventual si backlinkuri daca e chiar bun, chiar si pe ro.
    Fara semnatura.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. care este cel mai eficient plugin wordpress pentru seo ?
    De samfingcul în forumul WordPress
    Răspunsuri: 44
    Ultimul Post: 6th June 2016, 21:54
  2. De acum poti vinde mai eficient pe grupurile de pe Facebook
    De AntonioTony în forumul Stiri Social Media
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 8th April 2015, 20:24
  3. Caut un mod eficient pt angajari
    De deadworldisee în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 10th April 2014, 18:26
  4. Eficient sau nu? De ce?
    De AntonioTony în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 25
    Ultimul Post: 6th March 2012, 11:43
  5. Timpul - cel mai mare dusman al meu - Cum il pot organiza eficient?
    De Sandu Stefan în forumul Comunitatea Seopedia
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 14th January 2012, 00:20

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •