Pagina 11 din 18 PrimulPrimul ... 910111213 ... UltimulUltimul
Rezultate 101 la 110 din 177

Subiect: Potentiale probleme cu noile reguli GDPR, vs. SEO si nu numai, din Mai 2018

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.776
    Putere Rep
    32

Implicit

Vad ca au pus la Tools si posibilitatea de a exporta sau sterge datele personale. O parte din problemele legate de GDPR se rezolva, cel putin cei ce implementeaza asta nu pot fi invinuiti de rea credinta, dar cititorii nu prea ma prind ce inteleg [ sa vezi cati or sa lase in engleza pagina, desi site-ul este in romana! - daca WP e in romana pagina se creaza automat in romana ].

Informațiile tale de contact
    Informații suplimentare
    Cum îți protejăm datele
    Ce proceduri avem la dispoziție pentru încălcarea securității datelor
    De la care părți terțe primim date
    Ce decizii luăm și/sau ce profiluri realizăm automat cu datele utilizatorilor

Aici avem de munca! Trebuie sa completam singurei.
    Ultima modificare făcută de Rapsodia; 18th May 2018 la 09:34.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

andrei_sm este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    8th December 2015
    Locaţie
    Satu Mare
    Vârstă
    37
    Posturi
    26
    Putere Rep
    19

Implicit

A testat cineva functia din Tools ? Ne poate confirma ca e ok ?

wega77 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    17th January 2014
    Vârstă
    48
    Posturi
    317
    Putere Rep
    23

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Eu cred ca cel mai mult o sa loveasca in cei care fac SPAM nesimtit, cumpara baze de date si le folosesc in mod abuziv, cu cat dai dezabonare cu atat primesti mai multe, probabil la ei se inregistraza mail activ.
    Primesc zilnic zeci de oferte de la siteuri care habar nu nu avem ca exista, de la magazine care vand tampoane, la medicamente si biciclete.
    Sunt absolut deacord ca aceasta practica trebuie sa dispara.
    Sunt si siteuri unde m-am abonat, primesc mailuri, le deschid si citesc cu placere, dar de ce trebuie sa primesc oferta la tampoane sau tractoaare ???

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.776
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de andrei_sm Vezi Post
    A testat cineva functia din Tools ? Ne poate confirma ca e ok ?
    Eu am pus. Nu imi dau seama ce inseamna e ok? Teoretic ai nevoie de o pagina unde sa explici ce si cum la tine pe site, ce tine de WP e completat, ce tine de alte chestii, plugins, AdSense, afiliere... trebuie sa pui din alte surse... ei dau un cadru ca sa te ghidezi.. pentru un blog amarat e ok zic eu pentru prina faza, ai incercat sa te conformezi, cei ccu magazine, plati online, forumuri, etc.. alta treaba, eu am pus link-ul in menoul footer si sper sa fie ok. Sa vedem cum implementeaza aia mari, ne ghidam dupa ei.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

andrei_sm este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    8th December 2015
    Locaţie
    Satu Mare
    Vârstă
    37
    Posturi
    26
    Putere Rep
    19

Implicit

Din ianuarie am inceput sa primesc inclusiv sms-uri.
    Ieri am primit o oferta pentru solutii anti-insecte si anti-rozatoare. Saptamanal primesc oferte la lenjerii de pat. Niciodata nu mi-am dat acordul pentru campanii prin SMS.
    Sunt curios cum "loveste" GDPR aici.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.776
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de wega77 Vezi Post
    Eu cred ca cel mai mult o sa loveasca in cei care fac SPAM nesimtit, cumpara baze de date si le folosesc in mod abuziv, cu cat dai dezabonare cu atat primesti mai multe, probabil la ei se inregistraza mail activ.
    Implementat cum? Plangere? Abuzuri gen raportari FB si ramai fara site, etc? Invitat la politie sa dai cu subsemnatul? Ar fi bine sa se faca curatenie, dar sa nu ne trezim in partea opusa.

Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    17th January 2014
    Vârstă
    48
    Posturi
    317
    Putere Rep
    23

Implicit

Citat Postat în original de andrei_sm Vezi Post
    Din ianuarie am inceput sa primesc inclusiv sms-uri.
    Ieri am primit o oferta pentru solutii anti-insecte si anti-rozatoare. Saptamanal primesc oferte la lenjerii de pat. Niciodata nu mi-am dat acordul pentru campanii prin SMS.
    Sunt curios cum "loveste" GDPR aici.
    Am si uitat de SMS, daaaaaa....cred ca cei cu lenjeriile de pat au toate numerele de telefon din romania, tot neamul a primim SMS cu oferte la lenjerii de pat Nu am intalnit pe cineva care sa nu fi primit

Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    17th January 2014
    Vârstă
    48
    Posturi
    317
    Putere Rep
    23

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Implementat cum? Plangere? Abuzuri gen raportari FB si ramai fara site, etc? Invitat la politie sa dai cu subsemnatul? Ar fi bine sa se faca curatenie, dar sa nu ne trezim in partea opusa.
    Probabil in baza unor plangeri ma gadesc,Dar mai este o problema....cum demonstreaza ca eu fac Spam!? Am ciuda pe tine, ma apuc si fac spam in numele siteurlui tau, ba chiar le dau spam si pe adresa lor de email, de unde stiu ei ca am facut eu sau o firma concurenta? Am vazut ca amenda este pana in 4% din cifra de afaceri, nu este o amenda fixa, adica daca ai o afacere de 1000Euro sa iti dea amenda 20.000Euro.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.776
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de wega77 Vezi Post
    Probabil in baza unor plangeri ma gadesc,Dar mai este o problema....cum demonstreaza ca eu fac Spam!? Am ciuda pe tine, ma apuc si fac spam in numele siteurlui tau, ba chiar le dau spam si pe adresa lor de email, de unde stiu ei ca am facut eu sau o firma concurenta? Am vazut ca amenda este pana in 4% din cifra de afaceri, nu este o amenda fixa, adica daca ai o afacere de 1000Euro sa iti dea amenda 20.000Euro.
    Legea e ca de obicei "romaneasca", eu am site-uri dar nu am cifra de afaceri, nu am venituri din online, imi da 4% din Zero? Fac pariu ca nici in "20 - 20" legea nu va fi 100% aplicabila in RO.
    Ultima modificare făcută de Rapsodia; 18th May 2018 la 14:27.

Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    17th January 2014
    Vârstă
    48
    Posturi
    317
    Putere Rep
    23

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Legea e ca de obicei "romaneasca", eu am site-uri dar nu am cifra de afaceri, nu am venituri din online, imi da 4% din Zero? Fac apriu ca nici in "20 - 20" legea nu va fi 100% aplicabila in RO.
    Aplicarea amenzilor este un pic ciudata, din cate vad se refera mai mult la giganti:

" .... Amenzile administrative sunt reglementate cu privire la două categorii de fapte: primă categorie prevede sancțiuni de până la 10 milioane de euro sau, în cazul unei întreprinderi, de până la 2% din cifra de afaceri mondială, iar a doua categorie prevede sancțiuni de până la 20 de milioane de euro sau, în cazul unei întreprinderi, de până la 4% din cifra de afaceri mondială.

Se constată că în cazul în care este vorba despre persoane care nu sunt întreprinderi – întreprinderea fiind definită de Regulament ca fiind orice persoană fizică sau juridică, care desfășoară activități economice în orice formă de asociere – limitele maxime sunt stabilite până la 10 milioane de euro, respectiv până la 20 de milioane de euro. În cazul în care vorbim de întreprinderi, atunci limitele sunt de până la 10 milioane de euro sau de până la 2% sau până la 20 de milioane de euro sau de până la 4%, luându-se în calcul valoarea cea mai mare a amenzii. Regulamentul a avut în vedere faptul că pentru o corporație foarte mare valoarea limita de 20 de milioane de euro poate sa nu reprezinte o amendă mare și atunci a prevăzut posibilitatea ca raportarea sa se facă si la cifra de afaceri mondială, caz in care, dacă este mai mare, înseamnă că aceasta va fi amenda administrativă.

De asemenea, o sancțiune similară celei mai aspre prevăzută de Regulament se aplică și în cazul în care se încalcă un ordin al Autorității de Supraveghere, prin care se stabilesc măsuri corective, adică în măsura în care s-au stabilit măsuri corective și nu sunt respectate, acestea nu sunt aduse la îndeplinire, atunci Autoritatea de Supraveghere are, de asemenea, posibilitatea să aplice această amendă de până la 20 de milioane de euro și de până la 4% din cifra de afaceri mondială. Se observă că Regulamentul stabilește limitele maxime ale amenzii, urmând ca fiecare autoritate de supraveghere să determine în concret cuantumul amenzii aplicate în raport de criterii care sunt stabilite de acest Regulament..... "

Sursa juridice.ro

Nu zice nimic de un site care nu are cifra de afaceri.

Pagina 11 din 18 PrimulPrimul ... 910111213 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 28
    Ultimul Post: 14th September 2012, 12:05
  2. Castiguri potentiale? colinde
    De edy12006 în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 18th November 2009, 22:06
  3. Noile reguli legate de domeniile de internet
    De romania inedit în forumul Domenii web
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 28th June 2008, 19:37
  4. Reguli de transliteratie
    De alecs în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 29th September 2007, 01:33

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •