Daca am mai multe articole de publicat , cum e mai benefic sa le urc? unu / zi sau toate odata, sau nu e nici o diferenta?
Versiune printabilă
Daca am mai multe articole de publicat , cum e mai benefic sa le urc? unu / zi sau toate odata, sau nu e nici o diferenta?
Eu public dimineata, dar de fapt depinde de cum trece google pe la site-ul tau. Am site-uri la care pot publica oricand si se indexeaza instant si sit-uri la care public cate 10 articole pe zi si oricum indexarea e a doua zi. Deci eu zic sa publici cum iti este tie comod, cu cat mai multe articole pe zi, cu atat mai bine!
poi sa zicem ca as avea 15 articole pe luna , le public toate intr-o zii sau le imapart egal pe o luna?
ai vreo explicatie privind faptul ca unele siteuri ti le indexeaza mai des si altele mai rar (e vorba de autoritate/vechime/pr/cat de des adaugi ?)
eu zic sa le imparti pe toate....pe zile :)
Cel mai bine e să programezi postările 3-4 pe săptămână și astfel ai toată luna conținut fresh, google apreciază continue fresh... am siteuri pe care dacă nu postez o luna, două și după postez din nou urcă câteva poziții în căutări.