Am acest site, influenteaza intr-un fel negativ felul in care e structurat meniul?
Ma refer strict la meniu, stiu ca deocamdata nu e foarte multa informatie si text pe el....
Am acest site, influenteaza intr-un fel negativ felul in care e structurat meniul?
Ma refer strict la meniu, stiu ca deocamdata nu e foarte multa informatie si text pe el....
Daca ai 7 sau 10 produse mari si late, structura e ultima ta grija ce o poti avea.
Cand incepi sa faci categorii, produse multe, diverse filtre si atribute, atunci se complica lucrurile.
Momentan poti sa lasi produsele sub forma site.ro/produs/xxx sau site.ro/xxx
Tip: Ai putea sa faci totusi un sidebar cu acele produse si ceva mai mult text in homepage+ ceva articole sa merite accesate acele butoane call-to-action (de ce e cel mai bun produs, de ce trebuie obigatoriu cumparat? ce facem noi si nu fac altii etc.)
Daca tot i-ai dat drumul la indexare pune si tu meta descrierile si kw
Si la cantitatea de continut pe care o ai, Google chiar le ia in seama....Cod:<meta name="description" content="descriere" /> <meta name="keywords" content="key1, key2" />
Omu' intreba strict de meniu.
Asa, sunt multe lucruri ce trebuiesc imbunatatite.
- meta descriere - missing
- meta kw - missing
- robots.txt - missing
- analytics - missing
- sitemap.xml - missing
- WMT + fetch acel sitemap
- imbunatatit load speedul (optimizari de poze etc)
- datele firme (cui etc) e bine sa fie
- ceva social media, niste articole shareuite, likeuite etc
- un contact sitewide (de preferat un nr de tel prin header) nu strica
si lista poate continua..
Ia-le pe rand Calin, ca ajungi si acolo
![]()
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
din cate stiu eu, doar in header.php (valabil pt majoritatea platformelor, nu numai WP)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)