-
Domeniu nou
Am un domeniu care nu apare in serp deloc, decat daca scriu numele domeniului. Site-ul a fost inscris in directoare si atat. Acum vreau sa cumpar alt domeniu si vroiam sa va intreb daca este ok sa mai inscriu in directoare sau sa public articole cu link catre site?.
-
1. In care directoare?
2. Pe ce expresii vrei/trebuia sa apara?
3. Cand a fost terminata inscrierea in directoare web si cate au fost aprobate? Uneori dureaza si un an de la trimitere pana la aprobare.
-
Inscrierea a fost facuta de o firma care se ocupa numai cu asta (a gasit-o pe google), nu cred ca ar fi ok sa-i dau numele. Inscrierea a inceput anul trecut in iunie mai exact pe 7 iunie. Inscrierea a fost terminata pe 7 iulie anul trecut. Cuvintele cheie pe care ar fi trebuit sa apara sunt gazduire web, inregistrare domenii. De curand am contactat companie pentru optimizarea site-ului iar cei de acolo mi-au recomandat pentru inceput cumpararea altui domeniu intrucat cel actual este inscris in directoare si nu e prea ok pentru resultate pe termen lung. Pentru optimizare au cerut o suma destul de mare, si ma gandeam sa cumpar alt domeniu si sa caut pe cineva care sa promoveze prin advertoriale.
-
Doar de la inscriere web nu esti penalizat. In cel mai rau caz nu au efect.
Pe expresiile respective e ceva batalie si chiar ai nevoie de buget atat pt seo cat si pentru oamenii de content +plati comunicate de presa, directoare firme care cer bani, inclusiv directoare articole care afirma mai mult sau mai putin pe fata ca linkurile sunt cu plata.
Deci e nevoie de buget bine dimensionat. Fara el e hobby.
-
Este mai ok promovarea prin advertoriale si comunicate de presa decat inscrierea in directoare?. Imi puteti recomanda pe cineva care se ocupa cu asa ceva?
-
Este ok sa faci din toate cate putin .. Dar in cele din urma pe nisa ta iti vor trebui si linkuri mai grele.
Asa cum a spus si Sorin, inscrierea nu iti aduce penalizare, cel putin nu imediata.
Din experienta mea risti o penalizare algoritmica doar daca ramai numai cu genul asta de linkuri pentru e clar un profil nenatural.
Daca insa il completezi nu va mai reprezenta o problema. (Asta doar in ceea ce priveste sursele de linkuri desi nu pot fi privite un mod separat de alte criterii)
Cat priveste de firma care ti-a cerut bani multi pentru optimizare, cere si tu un portofoliu, vezi ce clienti si ce rezultate a avut, si poate merita.