-
Intrebare
Un keyword este cautat de 100 de mii de ori/luna pe google. Are ca rezultat 6 milioane de pagini. Pe prima pagina rezultata in google apar 10 situri care au maxim PR 5 si IBL-uri maxim 300.
Credeti ca folosind toate informatiile de pe forumul asta de ex. optimizand sit-ul cum trebuie numai ptr kayword-ul asta, continut pe masura, bagand-ul in toate directoarele web (ptr. IBL-uri), mod_rewrite, etc. pot ajunge pe prima pagina in 2 sau 3 luni ?
-
parerea mea este ca da, in medie in doua luni. treaba e ca daca cocurenta este corecta, daca sunt urmate caile 100% legale, dureaza, dar ai un rezultat sigu si stabil. DAR exista cai mai rapide pe care le foloseste concurenta (concurenta in toate domeniile) se pare ca google nu ia masuri in privinta celor care ajung sus pe cai neortodoxe, asa ca.... ramane de vazut
-
La ce date ai zis mai sus, nu cred ca ai vreo sansa intr-un timp scurt. 6.000.000 de rezultate e enorm, trebuie sa lucrezi serios pentru a ajunge in primele 40 rezultate, si asta intr-o perioada mult mai lunga de timp decat ai mentionat tu.
+ google-ul ia in calcul si timpul de cand este online situl. Daca este site nou aparut, mai putin de un an, si mai greu.
Fi sigur ca la asa un cuvant, lucreaza si alti sa fie pe primele pagini, si nu o sa te astepte sa le iei locul.
-parerea me. ben
-
Ok, am inteles.
Dar tinand cont de alte date a problemei cum ar fi ca printre primele 40 de situri sunt doar 3 pana la 5 care incearca sa vanda sau sa promoveze ceva si restul sund doar pagini personale sau directoare vechi 'organizate dezorganizat' cu un design macabru, nu se schimba nimic ? Plus ca din cele 40 de situri nu sunt dedicate subiectului decat cateva, in special acele 3-5 situri care vand ceva si nici ele in mod deosebit. In rest nu e nici o pagina optimizata in mod deosebit pentru keywordul asta... sunt subpagini care au ceva continut cu legatura la subiect, dar nimic mai mult.
Intr-adevar sunt situri mai vechi dar are o importanta atat de mare ?
-
Vechimea unui site are o importanta majora, dar nu cred ca este o bariera care nu se poate depasi. ;)