Pareri nu am mai cerut, am postat pentru o problema. Acele cuvinte cheie erau exact piesele ce erau dezmembrate din masina respectiva.
Pareri nu am mai cerut, am postat pentru o problema. Acele cuvinte cheie erau exact piesele ce erau dezmembrate din masina respectiva.
pai tu aveai postate toate partile masinii? nu puteai sa spui ca dezemembrezi toata masina ? Trebuia sa enumeri fiecare piesa?
Puteai face frumos o lista si era mult mai prietenos google
Solicitare de reevaluare pentru http://www.dezm.ro/: acțiunea spam manuală a fost revocată
Stimate webmaster al Dezm.ro,
Am procesat solicitarea de reevaluare primită de la un proprietar al site-ului pentru Dezm.ro și am eliminat acțiunile aplicate anterior site-ului. Examinarea site-ului indică faptul că încălcările regulamentului Google privind calitatea au fost remediate.
Puteți folosi pagina Acțiuni manuale din Instrumentele Google pentru webmasteri, pentru a vedea acțiunile aplicate în prezent site-ului. Poate dura un timp până când actualizările recente ale stării site-ului dvs. se reflectă în această pagină și în rezultatele căutării Google.
Deși nu există acțiuni manuale aplicate site-ului, pot exista alte probleme care ar putea afecta clasarea site-ului sau modul în care apare acesta în rezultatele de căutare. Google determină ordinea rezultatelor de căutare folosind peste 200 de semnale diferite. Pot apărea fluctuații în clasare pe măsură ce se realizează actualizările concepute să ofere cele mai bune rezultate utilizatorilor noștri. Clasarea site-ului s-ar putea modifica și ca urmare a eventualelor probleme de securitate detectate. Vă recomandăm să verificați pagina Probleme de securitate, pentru a vedea dacă am detectat că site-ul este compromis.
În cazul în care site-ul dvs. continuă să întâmpine probleme în rezultatele căutării Google, consultați Centrul nostru de ajutor pentru a putea diagnostica problema.
Vă mulțumim pentru ajutorul acordat în menținerea calității rezultatelor de căutare pentru utilizatorii noștri.
Cu stimă,
Echipa pentru asigurarea calității Căutare Google
Si am scapat de penalizare![]()
Felicitari!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)