Ajutor privind un site caruia nu-i apare indexul in serps
Am mare nevoie de un sfat / parere pertinenta.
Am un site pe care-l administrez de vreo 2 luni.
E un site de afiliat si este un domeniu EMD super bun, vechi de peste 10 ani; ca si exemplu, daca site-ul oficial al produsu lui este spre exemplu computer.com atunci site-ul de afiliat este computer.org.
Problema acestui domeniu este ca index.html nu apare in serps. Cand l-am preluat, i-am rescris codul html de la 0, i-am schimbat layoutul si i-am adaugat si texte noi, acum indexul are 2K cuvinte. Dupa cateva zile de la recodare l-a indexat noul look si a aparut in serps ! Bucuria a fost insa de scurta durata pentru ca dupa alte cateva zile a disparut din nou si de atunci a trecut mai bine de o luna si nu a mai reaparut.
Am redus densitatea cuvantului-cheie la minim, in acest moment apare de 3 ori in site. in WMT nu zice nicio penalizare manuala, de altfel n-ar fi reaparut in serps pentru cateva zile daca ar fi fost penalizat.
De asemenea nu cred ca e penalizat nici dpdv Panda pentru ca din nou e coincidenta prea mare sa cred ca fix a doua zi dupa ce-am pus varianta noua online a aparut in serps.
Nici de la backlinkuri nu prea cred ca i se trage pentru ca in aceste 2 luni nu s-a lucrat decat pe partea de on-page, nu s-au facut backlinkuri.
Faza e ca acum apare undeva pe pagina 8 pe google.com cu o pagina din adancime deci clar imi e ca daca nu ar fi o penalizare/frana ceva , indexul ar aparea undeva pe pagina 2-3 ceea ce ar fi megaultracool.
Sugestii ? Pareri ? Va dau url-ul site-ului la cerere , nu-l pot posta public.