http://news.softpedia.com/news/Bun-venit-i...e-ro-1478.shtml
Versiune printabilă
Hehe, tot respectul ptr. Google sunt cei mai tari. Mi se pare ca s-au trezit intr-o dimineata :discussion: si au zis "Ori detinem monopolul, ori nimic" :) Bravo lor.
Respect Google.
respectul meu pt google...... maine poi maine cine stie ce mai lanseaza.... nu stii ce sa te astepti de la ei :lol:
imi aduc aminte de filmele sau cartile sf unde lumea era condusa de marile corporatii :x
And a day will come... and google, will start going down...
poate asta e doar inceputul si ziua aceea e departe :wink:
In felul asta vor aparea "alternativele". Mai bune sau mai proaste. Vom vedea. Sper sa fie bune pentru noi.
o sa devenim 100% dependenti google...
am inteles ca vor sa devina cei mai mari provideri de net
nu mai ma uimeste nimic
sa fie bun cu noi cei mici si e treaba :D
In prezent, tot campusul Google, impreuna cu subsidiarele locale, se estimeaza a avea undeva in jurul 3 Gbps banda internet.Citat:
Originally posted by geosoft
[b]o sa devenim 100% dependenti google...
am inteles ca vor sa devina cei mai mari provideri de net
E normal sa fii dependent de Google din moment ce toti (aproape toti, poftim) se raporteaza la el.
Google este folosit de marea majoritate a utilizatorilor ce au cunostinte minime de net.
Uneori acest motor de cautare ne multumeste pe deplin cu rezultatele cautarilor la care noi ne raportam.
Probabi ca de aia am devenit dependenti de el.
Asta nu inseamna ca celelalte ar trebui ignorate. Ci dimpotriva.
0Ooo..
:happy:
restul companiilor din domeniu/-nii o sa ramana fenomene restranse si limitate pana cand niste studenti intr-un garaj o sa creeze un predecesor :)
garajul l-am luat,
in septembrie ma-nscriu si la faculta...
Si daca are nevasta grija de copii, totul o sa fie ok :)
:wink:
La mine de exemplu google reprezinta 90% din trafic deci cca. 4-5000 ip unice pe luna, asa ca pot spune ca sunt dependent de google :blink: