-
Titlul paginii
Am o curiozitate destul de interesanta.
In legatura cu titlurile unei pagini, vreo diferenta intre titlurile scrise cu majuscula (complet) si cele scrise normal?
BLA BLA BLA vs. "Bla Bla Bla"/"Bla bla bla"
Asta cred ca tine de comportamentul userului, daca il atrage in vreun fel in plus sa dea click/sare in ochi sau dimpotriva, il face sa nu dea click. Chiar sunt curios.
Personal folosesc titluri normale, cu majuscula la inceput - de forma "Titlu articol"
-
Mă deranjează cele cu majusculă. Cum probabil ai observat, prea puține rezultate în SERP sunt cu majuscule, deci concluzia e aproape evidentă...
Important! Dacă scrii cu litere mari nr. caracterelor ce vor apărea în SERP va fii mai mic, deci titluri mai scurte și nu cred că vrei asta.
New Title Tag Guidelines & Preview Tool - Moz
-
Personal si pe mine ma deranjeaza putin cele cu majuscula. Insa, am vazut pe o nisa a unui site de-al meu, mai multi competitori folosesc numai majuscula la titluri.
Am zis ca poate e o moda noua.. Se pare ca le folosesc astfel 'la nimereala'.
-
Ca si aspect estetic, depinde de tema site-ului, marimea scrisului, unde este afisat, etc. Nici mie personal nu prea imi plac titlurile scrise integral cu majuscule.
-
In general, chestia cu majusculele e cam penalizata, drept dovada nu prea vezi pe nicaieri rezultate in top scrise cu majuscule.. apoi oricum ai scrie tu titlul paginii tot cel de pe locul 1 ia peste 50% din trafic asa ca mai bine incearca sa ajungi acolo :)