Mascka - pentru sondaje eu as incerca sa le ofer clientilor mai multe posibilitati pentru cod, in functie de cerintele lor: fie prin php, js si iframe. Poti chiar incerca un sondaj sa vezi care e metoda cea mai folosita.
aureldragut - ne indepartam de la subiect, asemenea erori nu au ce cauta la webmasteri, mai ales daca vrei sa validezi un site.
Boingeanu Ben
offtopic:
Continutul paginii care se afiseaza in iframe poate fi mai intai "citit" cu PHP si apoi integrat in pagina unde se doreste afisarea, renuntandu-se astfel la iframe.
Este adevart c_n_m, o solutie foarte simpla care poate fi mentionata si pe site-ul de sondaje.
Boingeanu Ben
c_n_m normal ca citesc cu php continutul paginii.. dar zi-mi.. cum integrez eu in pagina respectivului cu php daca ea este html..
ma gandesc ca daca cei de la google nu s-au obosit ori s-au obosit prea tare si tot la iframe au ajuns, de ce sa reinventez eu roata.. oricum, am sa creez si un sondaj legat de cerintele webmasterilor cu a zis ben cu privire la modul de implementare a respectivului continut. cu toate ca alta modalitate fara complicari nu prea prevad..
De exemplu cu functia "echo".
Si faci si un modrewrite de la .php la .html, daca e obligatoriu ca url-ul respectiv sa aiba terminatia .html
Desigur, toate astea daca vrei neaparat sa scapi de iframe.
Ultima modificare făcută de c_n_m; 17th November 2006 la 18:22.
man, tipul are o pagina html, e basca.. nu stie ce e ala html si nici ala php..
Aaaa, am crezut ca era vorba de site-ul tau....
Sper sa nu deranjeze pe nimeni ca scriu aici, dar am si eu o intrebare. Am un site html facut din iframe-uri si stiu ca google-ul indexeaza separat frame-urile. Pot face ca atunci cand intra cineva intr-un frame sa se faca redirectare pe index? Doar cand intra pe frame separat.
Se poate. Cu JavaScript, o redirectare client side. Insa nu e prea elegant. Mai bine portezi site-ul catre o versiune fara frame-uri.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)