Blogspot Redirect to Country Specific TLD
iar a facut-o de oaie goagalu... :clap:
nu stiu daca ati observat cei care aveti blog-uri pe platforma blogger, se face automat redirect din domeniu.blogspot.com in domeniu.blogspot.ro :(
a citit careva mai mult despre asta? oare degeaba avem PR pe .com??
aiurea..
TLD-uri specifice pentru Blogspot
Google ruleaza o schibare majora pentru platforma sa de blogging, blogspot.com.
Din acest moment, cand accesati un blog care utilizeaza aceasta platforma, veti fi redirectionat catre tld-ul tarii in care va aflati (de exemplu, eu fiind in Grecia, toate blogurile imi apar ca numablog.blogspot.gr)
Google a ales aceasta optiune pentru a putea controla mai bine continutul care respecta regulile fiecarei tari. De exemplu, daca in Grecia ar fi interzis prin lege continutul despre bigudiuri roz, blogul blogspot despre acest subiect va putea fi banat in grecia, dar activ pentru alte tari.
Mai multe informatii despre acest subiect:
Country Specific BlogSpot URLs - Blogger Widgets
Va afecta blogurile voastre (in caz ca aveti) prin prisma faptului ca blogul vostru blogspot.ro nu va afisa nici un PR (cel putin deocamdata)
Util:
Q. Can users outside of the United States still access the service’s .com domains?
A. Yes, we allow anyone to view the .com version of a Blogger blog by typing: http://[blogname].blogspot.com/ncr – which always goes to the .com version of the blog. The “no country redirect” (ncr) will temporarily prevent Blogger from redirecting readers to the local version of the blog.