-
Intrebare site
Salutare tuturor, detin site-ul Jocuri Noi care era pe pagina a doua la Jocuri Noi, insa de vineri nu mai apare la aceasta cautare.In acea zi am pus 7 link-uri pe diferite site-uri, Sambata le-am scos imediat, deoarece m-am speriat. Nici astazi site-ul nu a aparut, ma poate ajuta cineva cu un sfat ceva?
Multumesc anticipat.
-
Ai vazut schimbarile de algoritm pe care le-a facut Google? Si la mine mai multe site-uri si-au schimbat pozitiile saptamana trecuta de aceea tind sa cred ca din cauza schimbarilor de algoritm.
-
Da, dar eu nu apar pe nicio pagina .
-
Ai site-ul inscris in Google Webmaster Tools?
-
Probabil sa fie penalizat. Ai rabdare si vezi daca isi revine. Te pot ajuta mai mult colegii care cunosc mai bine aceste penalizari.
Nu ar strica sa arunci o privire peste termenul de link velocity.
-
Ramonel, nu era inscris, insa folosesc Analitycs. Acum l-am inscris si acolo, cu ce ma poate ajuta?
tiberiur, penalizat cred si eu ca este, am postat aici pentru ca imi fac griji, ma gandesc ca trebuia sa isi revina intr-o zi doua, nu? Oricum iti multumesc pentru link, am sa-l citesc :)
Plus pentru amandoi :)
-
Te poate ajuta cu multe lucruri Google Webmasters ca de exemplu, daca te penalizeaza iti poate trimite o notificare. Si ma rog, dupa ce o sa iti inscrii site-ul o sa vezi ca este foarte util din mai multe puncte de vedere.
-
ok, multumesc mult
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Situatia este ingrijoratoare, nici astazi nu a aparut in ciuda faptului ca am sters acele link-uri de 2-3 zile. Credeti ca sunt penalizat de tot, adica nu o sa mai apar la Jocuri Noi ?
-
Eu te vad pe pozitia 2 pagina 2 la Jocuri Noi.
-
-
Cu 2-3 link-uri nu iei penalizare, o fii google dance.
-
Si la mine tot pe pozitia 2/pagina 2. :)