1. baubekdental.com
2. paginiaurii.ro
3. dentistonline.ro
4. doctornuca.ro
5. medimpex.ro
Brasov
Versiune printabilă
1. baubekdental.com
2. paginiaurii.ro
3. dentistonline.ro
4. doctornuca.ro
5. medimpex.ro
Brasov
1. medimpex.ro
2. elitedent.ro
3. artimplant.ro
4. cabinetstomatologic.org
5. hmdent.ro
Locație: Buzău
Daca selectez si locatia Brasov(la postul de mai sus nu era nici o locatie selectata) rezultatele sunt:
1. medimpex.ro
2. elitedent.ro
3. artimplant.ro
4. cabinetstomatologic.org
5. paginiaurii.ro
Ia stati sa inteleg si eu: voi cautati pentru locatii diferite ca sa verificati daca apar rezultate diferite? :O
am spus cu deselectare locatie
1. neoclinique
2.mediculstomtatolog
3.dental-med
4.medimpex
5.elitedent
toate cu extensie .ro Locatie: Bucuresti.
La fel patesc si eu. Saptamana trecuta eram pe 1 dupa un keyword, de sambata imi arata 3 si totusi astazi la cineva din Timisoara apaream pe 1. Eu am incercat pe 3 sisteme curate , aici in bucuresti tot pe 3 sunt. Concluzia: "Mari sunt caile Internetului"!
1. medimpex. ro
2. elitedent. ro
3. artimplant. ro
4. dentland. ro
5. dentelysee. ro
Bucuresti
1)elitedent.ro
2)medimpex.ro
3)cabinetstomatologic.org
4)artimplant.ro
5)HMdent.ro
Teleorman, Romania
Multumesc pentru rezultate, am mai facut si eu cateva teste se pare ca in anumite regiuni pe anumite cuvinte cheie baga fortat cautarea regionalizata, la mine in Galati nu ma lasa fara sa imi impuna cautarea regionala decat cu anumite artificii, in schib pot pune usor alt oras.
Noile schimbari de algoritm vor ajuta pe cel pe care cuata si pe cel care are o afacere locala si un site slab, care in alte conditii ar fi fost mult mmai greu sa il promoveze, va afecte pe cei ce au site-uri cu adresabilitate la nivel national sau international.
In tehnicile SEO folosite trebuie sa ne gandim cum putem profita de aceste schimbari de algoritm si cum putem diminua pierderile de trafic.
Din ce am observat pentru cei din Bucuresti nu sunt modificari in sherps, corespund in mare parte rezultatele cu cele in care nu este setata locatia