Salut am un site de filme destul de autoritar, dar as vrea sa adaug pe el si filme adult, binenteles cu descriere.
Fac bine ce fac ? Daca nu, de ce?
Versiune printabilă
Salut am un site de filme destul de autoritar, dar as vrea sa adaug pe el si filme adult, binenteles cu descriere.
Fac bine ce fac ? Daca nu, de ce?
Depinde ce intelegi prin site de filme. Nu ai adsense pe el, nu?
Si bine din ce punct de vedere? SEO sau etic sau pentru venituri ?
SEO, strict seo. Imi reduce din autoritate ?
SEO nu stiu ce-ti face pentru ca nu am siteuri dastea, insa eu ca si vizitator fidel al siteului tau, nu as mai reveni in veci daca as vedea ca filmele pe care vreau eu sa le vad sunt amestecate cu filme p0rn0.
Ce descriere poti pune la un film adult? :)) , nu-ti indic sa faci treaba asta, odata ce ai continut adult pe site te vei lovi de diverse obstacole in optimizarea site-ului si in vanzarea de publicitate.Citat:
Cei drept asa e. Nu doresc sa castig din publicitate, dar multi descarca adult.
Eu unul, zic SA NU FACI PROSTIA ASTA! Cred ca ai intra in cu totul si cu totul alta nisa :rolleyes: Nu ca nu ar fi ambele ilegale :))
Sunt filme , deci tot pe aceasi nisa :P, da sunt constient ca amundoua sunt i l e g a l e
Ca sa nu faci o prostie spun sa faci alfel, faci un site separat doar pentru adult si ca sa-l conectezi cu site-ul actua pur si simplu pui un banner sau un link in meniu si daca afecteaza e usor sa stergi un link sau un banner decat sa stergi jumatate de site.