o idee interesanta +1 de la mine
Versiune printabilă
o idee interesanta +1 de la mine
Astept si eu raspunsuri dupa ce ati facut aceasta modificare daca si la voi a mers.
@ccnetwork, ideea ta suna foarte bine. Pe la mijlocul lui februarie dupa ce termin cu examenele am de facut 3 astfel de transferuri. Voi reveni cu impresii.
O alta intrebare: am impanzite sute de link-uri prin advertoriale care imi aduc un procent de 20% din trafic. Cu redirect 301 stiu sigur ca domeniul vechi va redirecta catre cel nou insa in cazul urmator: domeniuvechi.net/articole/mama-lui-stefan-cel-mare.php va mai face redirect catre domeniunou.ro/articole/mama-lui-stefan-cel-mare.php ?
Da va face daca este facut un redirect corectCitat:
. Cu redirect 301 stiu sigur ca domeniul vechi va redirecta catre cel nou insa in cazul urmator: domeniuvechi.net/articole/mama-lui-stefan-cel-mare.php va mai face redirect catre domeniunou.ro/articole/mama-lui-stefan-cel-mare.php ?
Da asa va fi redirectul, insa daca vrei sa modifici structura link-ului o vei putea face usor cu putin php si httaccess. In htaccess structura link-ului o pui sa mearga spre redirect.php, iar acolo mai faci un redirect 301 spre alta structura de link.
Nu cred ca ar fi o problema atata timp cat nu trimiti redirect spre link-uri moarte.