A cumparat cineva de pe afacere-online.ro/bonusuri.html pachetul cu nu stiu cate bonusuri si etc. Oare sunt reale?
Versiune printabilă
A cumparat cineva de pe afacere-online.ro/bonusuri.html pachetul cu nu stiu cate bonusuri si etc. Oare sunt reale?
La prima si ultima vedere pare o prostie.
In general in astfel de carti te invata cum sa faci blogspot-uri, pui adsense pe ele si pe urma...
Eu v-am intrebat ca am vazut ca da si cateva programe folositoare si template si etc.. :)) si credeam ca l-a cumparat careva..
Aradean, cand mai vezi o pagina cu design de genul si tot felul de vrajeli, iesi repede din browser, scoti calculatorul din priza, dar repede, si dai o tura de stadion/oras, dar repede.
Daca persoana din spatele site-ului castiga mii de euro zilnic... de ce oare are nevoie si de aia 20 euro de la tine ? Poate chiar castiga mii de euro, in stainatate au profit enorm acest tip de site-uri, dar castiga doar din naivitatea utilizatorilor...
Da asa m-am gandit si eu de ce imi da cu 100 ron tot daca el face miii de erou pe zi..=)) am vrut sa vad daca cineva a cumparat acel pachet si s-a imbogatit peste noapte..:P
Stau si ma intreb daca la varsta asta cineva mai poate crede in asemenea trucuri de doi bani. Tot ce inseamna bux, tot ce inseamna pagini de astea de doi bani, tot ce inseamna 10000 de bonusuri la pretul incredibil de, tot ce inseamna doar azi, la jumatate de pret, tot ce inseamna castigi bani stand pe fotoliu si jucandu-te pe nintendo, tot ce inseamna 1000E cu 3 click-uri simultan dupa ce apesi un shift, tot ce inseamna tu plateste atat ca dupa o sa castigi de 100 de ori mai mult, e pura inselatorie. Invatati odata! Metodele de castigat 1000 de E nu se vand! Niciodata! Mai ales cu 100 de RON. Mai degraba poate cu 10.000E pe putin.
Fratiilor nu ii vorba ca am crezut doar am vrut sa ma conving ca is aiurea.. Pentru ca mi-am luat dupa un asemenea site invata engleza fara profesor si a mers si ma gandeam ca poate merge si cu bani lu Marian ioan ala :)) dar ii prea aiurea cu miile lui de euro. Clar nu ii adevarat.
Dragi colegi, dupa cum s-a stabilit inca de acum un an (vezi aici), Aradean sufera de lene cronica.
Aradean, Cred ca peste jumatate de comunitate (ma refer la cei activi) ti-a raspuns la intrebari si te-a sustinut cand ai zis ca vrei sa faci ceea ce stii, adica apicultura si blogul/magazinul aferent. Dar nu poti sa rezisti tentatiei de a fi lenes, nu-i asa? :)
Singurul lucru pe care poti sa-l faci cu produsele de pe acel site este sa le revinzi la alti nestiutori care, la fel ca tine, cauta solutii miraculoase care sa ii ajute sa dea lovitura peste noapte fara munca.. si de fapt fara pic de gandire.
Timpul pe care il petreci pentru a cauta solutii miraculoase care sa te aduca pe locul 1, sa te imbogateasca, etc, este un timp pierdut. Eu imi mentin pariul facut cu tine pe 10 ani ca nu vei realiza nimic in acest fel.
Sa-mi "furnizezi" daca vrei si mie site-ul dupa care ai invatat tu engleza fara profesor. Chiar sunt curios, "ce fel de engleza?!"
Mm da iar aruncati cu pietre... De vreo 1 an tot imi trimite pe un vechi mail produsele lui si vad ca o si cumparat lumea si am vrut sa va dati si voi cu parerea despre aceste pachete mega oferta :)).. Si nu sunt lenes stai linistit haos.. MS