-
Tehnica SEO?
Pentru ca momentan nu am niciun exemplu, imi va fi greu de explicat. Sper sa intelegeti.
Am vazut cateva cazuri in care home/acasa avea link spre cautarea google directa. Mai exact, daca site-ul era unul de filme, link-ul 'acasa' te redirectiona spre pagina index, dar era ca si cum ai fi cautat pe google 'filme online' (sau ce keyword alegea el) si ai fi ajuns pe acel site.
Acelasi lucru si pentru categoriile site-ului. Daca site-ul are categoria 'filme actiune', atunci cand dai pe categorie, e ca si cum ai fi cautat pe google 'filme actiune'.
Voi ati intalnit astfel de cazuri? Ajuta la ceva?
-
-
"Nu", ce? Nu ajuta sau nu ai intalnit? :)
-
-
Ok. Si pana la urma e ok?
Va dati seama, de cate ori da click pe home/categorie, e ca si cum ar cauta pe google keywordul tau. Chestia e ca nu te duce la cautarea google, ci are redirectionare directa pe site-ul tau. Ce-mi pare rau ca nu mai gasesc acel site sa va arat :(
Nu cred ca e tocmai 'legal' acest lucru.
-
Am mai intalnit acest lucru, ce-i drept de obicei se intampla in spam-uri pe email ce aveau astfel de linkuri. Singura chestie care imi vine in minte ar fi ca astfel poti manipula statisticile din Analytics si sa-i arati clientului: Uite domne cate vizite ti-am adus noi din google pe keywordurile "cutare" si "cutare".
-
Pana nu ne arati exact site-ul cu pricina nu ne putem da seama despre ce este vorba.
-
Ma crezi ca de juma' de ora tot caut? Stiu ca era un site pe ucoz.
Pagina home/acasa nu avea link-ul normal: site.ro, site.com ...ci ceva de genul:
Google - (vezi link-ul din browser)
Doar ca pe aici pe undeva avea si 'intrarea' pe site, dupa cuvantul cheie selectat. Cum am spus, nu te ducea la cautare, ci direct pe pagina home, ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.
Inca mai caut un exemplu.
-
Acest fel de linkuri?
Daca da, probabil e o metoda de a influenta analytics si poate si pe google. Sa para ca cei care vin din cautarea respectiva sunt mai multi decat in realitate.
-
De ce e greu de inteles ? Omu se refera la un link de genul asta : http://www.google.fr/url?sa=t&source...31jiKQ&cad=rja .