idei seo pt promovare blog culinar
salut; lucrez la un blog culinar si ma tot gandesc cum sa il pot promova mai bine; m-am consultat cu un coleg de pe forum dar sunt curios sa aud si alte parerei. eu am tot studiat cuvintele cheie: retete culinare 74.000 cautari exacte pe luna. alte kw cu cautari multe pe luna sunt: " ciorba de burta, ciorba de pui, tiramisu, retete rapide, prajitur, torturi, prajituri rapide, etc etc- sunt o gramada.
pt kw principal (retete culinare) nici n-are rost sa ma gandesc sa icnerc sa rankez- siturile de pe prima pagina stau bine, dar pe kw mai slabute cred ca ar fi totusi sanse.
blogul l-am organizat pe categorii- unde erau cele mai multe cautari- si cat de cat sa fie utile pt user. (ex: torturi, prajituri, retete pizza, salate, aperitive, etc)
ce metode de seo sunt mai eficiente in cazul asta? daca eu vreau sa rankez pt kw' cozonaci" - ar trebui sa cumpar advertoriale- in care pot pune inca 3-4 kw-uri de retete? adica sa cumpar un advertorial in care sa fie vorba de prajituri si sa am linkuri contextuale de " chec, pandispan, ciocolata de casa, prajitura cu mere, budinca" ?
vorbesc de situatia in care paginile pt caer vreau sa rankez sunt optimizate corespunzator onpage.
ce sugestii puteti sa-mi dati?
va multumesc