Nu stiu daca se intelege mare lucru din titlu. Ce vreau eu sa stiu:
Sa zicem ca am cateva articole publicate in ultimii 1-3 ani. Intre timp, am mai acumulat cateva cunostine SEO. Pot actualiza acele posturi conform 'cunostintelor'?
Multumesc frumos.
Versiune printabilă
Nu stiu daca se intelege mare lucru din titlu. Ce vreau eu sa stiu:
Sa zicem ca am cateva articole publicate in ultimii 1-3 ani. Intre timp, am mai acumulat cateva cunostine SEO. Pot actualiza acele posturi conform 'cunostintelor'?
Multumesc frumos.
Adica sa schimbi titlul, sa le rescrii, etc.?
In proportie de 10%. Nu voi schimba titlul complet, doar voi mai adauga/exclude cate ceva. Link-urile raman la fel.
La continut la fel.
Pai de putut poti. Probabil ca unele vor creste, dar altele nici nu vor mai fi re-indexate. Posibil e si sa pierzi unele pozitii chiar.
Oricum, eu nu m-am dat in laturi niciodata sa editez posturi vechi cu chestii pe care eu le-am considerat imbunatatiri.
Si pana la urma, ce ma sfatuiti/sfatuiesti? Sa las asa, sau sa modific?
De exemplu, acum vreau sa urc in cautari la un nou keyword. As putea adauga cateva randuri unor articole (relevante) imbunatatind atat acel articol, cat si noul keyword.
Da, dar nu e suficient. Trebuie si sa te asigur ca postul e reindexat (ii dai ceva link-uri noi)
PERFECT! Asta e raspunsul pe care il cautam. Mersi.
Totusi, daca mai are cineva alte idei, i-as ruga sa le expuna.
Cum a spus si Cristi, mai greu este cu reindexarea. Reindexarea inseamna o reverificare a noilor articole, deci o noua repozitionare in cautari. In principiu cand schimbi ceva in bine ar trebui sa iti urce articolele respective. Cand urci un articol nou este foarte usor indexat pentru ca este continut nou, si primeste linkuri interne.
Reindexare se face destul de repede si la posturile vechi, verifica cat de vechi este cahse-ul penttru pagina respectiva ca sa ai o idee. Eu editez posturile vechi, folosesc mai ales pentru link-uri interne, daca am articol care este relevant petnru alt articol pun link in articolul vechi
Aici deja e seo-seo. In mod normal nu ar trebui sa fie problema cu reindexarea.
In mod periodic trebuie linkuit la articolele vechi, respectiv la categorii si subcategorii.
Practic iti fixezi un target pe cuvintele pe care le targetezi si le "re-re-pomenesti" in fiecare articol nou.