am facut un website si l-am optimizat pentru 'start using cgi proxy'
sa folosesc un domeniu care contine 'proxy' sau StartUsingCgiProxy.info ?
Mersi
Versiune printabilă
am facut un website si l-am optimizat pentru 'start using cgi proxy'
sa folosesc un domeniu care contine 'proxy' sau StartUsingCgiProxy.info ?
Mersi
StartUsingCgiProxy.info
Contine proxy nu?
contine si e exact keywordul pentru care am optimizat, dar e nasol de tastat.
mai am alte optiuni ca 123proxy.net proxybay.net sau asta
Avand toate cuvintele in URL te va ajuta si la directoare. Mai multe iti vor accepta site-ul cu anchor-ul acela pt ca este chiar numele website-ului.
Oricum am vazut in Overture ca iti va aduce aprox. 10.000 pe luna ;)
de acolo m-am inspirat si eu cand l-am facut
mersi, cel .info il voi folosi
din punct de vedere seo ai cam abuzat cu tot acel "cgi proxy" boldat, lasa unul, doua este de ajuns. altceva vroiam insa sa zic. tu nu ai niciun link spre exterior, este practic o pagina unde ori faci click pe ad ori dai back sau inchizi pagina, nu lasi loc de alternativa. nu cred ca incalca tos-ul de la google insa este categoric un mare mfa iar una din consecinte este ca probabil nu-l vei putea inscrie nici in web directory-uri.
poate ar fi bine sa incerci sa faci un minisite 4,5 pagini informative...
ps. de curiozitate, cite domenii .info ai? :)
ce este mfa ?
am vreo 60 .info, dar asta acum l-am luat special pt site
nu am de unde sa bag continut pentru 4-5 pagini, ca mai mult de atat nu stiu ce sa scriu. e scris 100% de mine
mfa = made for adsense
referitor la contiunt cauta pe wikipedia, site-urile cu articole free for reprint... sigur gasesti ceva pt. inca citeva pagini
2 intrebari:
1. articolele free for reprint nu sunt unice si lui google ii place continutul unic, nu ? Nu ar dauna daca le-as pune?
2. ce keyworduri sa folosesc ? daca pun "start using cgi proxy, cgi proxy, cgi proxy anonymizer, elite proxy" etc e keyword spamming ?
1. fa-l unic
2. nu exagera si fa-l strict la content..
3. keyword unde? in text, meta?