Cum te poti clasa mai bine cand ai o concurenta mai putin corecta?
Am sa incep prin a va spune ca nu stiu daca este permis sa dau adresa siteului sau detalii despre el, asa ca nu o voi face din aceste motive. Am optimizat siteul pe anumite cuvinte cheie si am reusit sa ajung ultimul pe prima pagina in cel mai bun caz sau la alte cuvinte pe a doua pagina. Am urmat majoritatea pasilor de aici de pe forum (continut unic, metauri ok, titluri, alt uri, directoare, retele sociale, link exchange cu siteuri din alte domenii,etc.), cu exceptia faptului ca nu am facut link exchange cu cei din domeniul meu deoarece nu prea sunt dornici(vindem produse electronice si nu prea e nimeni dornic sa dea un link catre altcineva care are ceva mai ieftin).
Marea mea problema este ca cei care domina prima pagina(unii au si 3 site uri pe prima pagina la anumite cuvinte cheie) au 4-5 site uri pe acelasi domeniu de activitate care isi dau linkuri intre ele, am inteles ca nu e un lucru ok si sa fiu sincer va dati seama cum e sa cautati un produs si pe prima pagina sa ti apara din 10 pozitii 3 firme care detin toate siteurile, nu prea e ok. Eu as vrea sa ajung in primele 3 pozitii pe prima pagina, dar fara sa apelez la aceasta metoda (sa mi fac mai multe site uri pe acelasi domeniu). Banuiesc ca nu sunt singurul care are problema asta si am vazut ca multi de aici spun ca o optimizare corecta si de lunga durata este mai buna decat metode mai putin corecte. Ce as putea face?
P.S. Daca mai este vreun topic pe aceasta tema, va rog sa ma indrumati spre el.