-
SEO prin .pdf?
Salutare. Am discutat de curand cu un amic (programator) care mi-a dat un sfat, sa folosesc fisier .pdf pentru optimizarea unei pagini intr-o anumita cautare. Am facut un fisier .pdf pentru cautarea "dieta de primavara", cu legatura din acest link: indiscutabil.com/conturarea-siluetei-dieta-de-primavara/. Ma aflam pe pagina 5, mijloc. In prima zi cand am facut modificarea (am adaugat linia : "Dati click aici daca vreti sa stiti mai multe despre dieta de primavara . Sanatate." cu link spre pdf pe keyword-ul dieta de primavara ), site-ul a disparut din google. Dupa inca doua zile, a reaparut pe pagina 4, ultimul. Acum eu vin cu intrebarea, am urcat 5 locuri datorita pds-ului, sau datorita noii linii adaugate si atunci am marit densitatea cuvintelor?
Adresa .PDF : indiscutabil.com/dieta%20de%20primavara.pdf
Astept pareri.
-
Pagina respectiva nici macar nu e indexata, deci cel mai probabil .pdf-ul tau nu are nici un efect. Partea cu "datorita noii linii adaugate" tu ai adaugat defapt un link spre o pagina interioara a site-ului tau, nu imi dau seama e efect ar avea aceasta mica modificare, dar daca vorbim de pagin 5 unde nu se poate vorbi de concurenta deci cel mai probabil e sa ai drepate si sa fi ajutat micul link pus acolo.
-
Cred ca urmatorul pas ar fi sa scot link-ul din spre .pdf si sa las doar text-ul ca sa vad ce se intampla fara .pdf
-
Da ai putea sa incerci, eventual scoate de tot, bagal in pingomatic si vezi ce se intampla. Desi acolo jos unde e nu stiu cata relevanta ar avea..