lentileonline.ro nu e luat. l-am verificat pe rotld.ro, mai bun ca asta nu cred ca poti sa gasesti! ia-l repede si-mi dai o bere pentru pont...
si poate colaboram pe viitor pentru promovare pe bloguri daca vrei.
lentileonline.ro nu e luat. l-am verificat pe rotld.ro, mai bun ca asta nu cred ca poti sa gasesti! ia-l repede si-mi dai o bere pentru pont...
si poate colaboram pe viitor pentru promovare pe bloguri daca vrei.
De ce nu lentile.tld, sau tld/lentile-de-contact, sau alt folder / subdomeniu? si ai si keyword in url, si brand.
Cred ca berea ta ar trebui sa fie a mea:d
lentileonline nu e tocmai targetat pentru lentile de contact. Sunt multe feluri de lentile, inclusiv in industria foto.
Caut cu jingle.ro.
@puthre:dar nu-i mai bine ceva general valabil? decat sa-si limiteze aria de interes...?
@Pato N-as spune ca e mai bine. O sa ai bounce rate mare din cauza celor care cauta obiective si nici n-o sa sari in ochii celor care cauta lentile de contact.
Caut cu jingle.ro.
Da aici ar putea fi o problema... care ar fi pentru tine un bounce rate optim pentru tine?
incearca lentileledecontact.ro... ar fi si asta o varianta
lentilescu.ro si ca logo folosesti ceva de genul http://www.executiveinternetmarketin..._u13759851.jpg
am luat lentile-contact net acum sa vad si un brand care sa fie scurt si sa sune bine; alte pareri?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)