De o buna perioada de timp tot caut informatii legate de CACHE. Detin un site in joomla, cu un template ceva mai "greoi". As dori sa stiu daca CACHE-ul atunci cand este ON poate afecta intr-un mod sau altu rezultatul cautarilor in google.
Versiune printabilă
De o buna perioada de timp tot caut informatii legate de CACHE. Detin un site in joomla, cu un template ceva mai "greoi". As dori sa stiu daca CACHE-ul atunci cand este ON poate afecta intr-un mod sau altu rezultatul cautarilor in google.
Daca site-ul tau primeste putini vizitatori, atunci nu ai nevoie de cache activat. In schimb, daca ai numar maricel de vizitatori (depinde si de host: shared/vps/dedicat) e bine sa ai cache-ul activat, pentru ca o parte din cererile catre baza de date sunt preluate din fisierele din cache.
Cache-ul nu afecteaza rezultatele google. Daca publici un articol, poate dura mai mult pana este afisat pe site...
am inteles... dar daca public un articol , dureaza mai mult pana apare in google sau in site ?
Dupa ce publici un articol, perioada pana apare pe site este maxim perioada de viata a cache-ului. Sa zicem ca ai cache-ul setat la 15 minute, asta inseamna ca la fiecare 15 minute vechiul cache este sters si este rescris cu unul nou. Dar se poate intampla sa publici articolul cand mai sunt 9 minute pana publici articolul. Apoi google iti indexeaza normal site-ul.
deci google recunoaste la fel siteul doar ca il citeste odata la 15 minute.