am o problema la optimizare si nu reusesc sa ii dau de cap ! Care credeti ca ar fi solutia ? va rog cine stie sa-mi posteze solutia . Multumesc
1.Duplicate meta description tags
2.Duplicate title tags
Versiune printabilă
am o problema la optimizare si nu reusesc sa ii dau de cap ! Care credeti ca ar fi solutia ? va rog cine stie sa-mi posteze solutia . Multumesc
1.Duplicate meta description tags
2.Duplicate title tags
Dai fundita?
Ofera mai multe detalii despre problema dupa ce te prezinti, nu e ca pe tpu.
Am o problema vreau sa mi-o rezolvati dar nu va spun problema, cam asta e ceea ce ai spus pe scurt
Elimina duplicatele. Mai apar altele?
pt ceilalti: relax, are totusi 21 de ani :)
imi cer scuze ! nu stiam ca trebuie sa ma prezit ! una din erori este Long meta descriptions ! am citit ca trebuie sa fie maxim 156 caractere ?! se tine cont si de spatiu sau punct ? iar la celelalte 2 erori am facut un print !
Care cuvinte din ,,Duplicate title tags" nu le intelegi? Sa iti dam google translate? No offense, dar problema se observa clar care e. Si noi nu te putem ajuta cu nimic, pentru ca doar tu ai acces la fisierele websiteului.
Have fun!
am inteles problema mea.. index`ul si cu pagina principala au acelasi titlu..dar e unu si acelasi lucru si nu stiu ce sa fac sa scap de asta..
O problema minora ce este prezentata de tine cu meta tag-urile:
Codul de mai sus este prezent pe toate paginile site-ului realizat de tine. Pentru a rezolva problema, adauga un continut diferit in fiecare meta description, in functie de pagina vizitata.Citat:
<meta name="description" content="Echipa Deejay Trei ofera sonorizari nunta botez cumetrie evenimente speciale dj nunta vaslui dj botez muzica calculator digei mc nunta vaslui cumetrie vaslui "/>
Cu toate astea sunt probleme mai mari ce ar trebui rezolvate:
- scoate cuvintele cheie din imagini si pune-le text pe site.
- redirect de la fara www la cu www
- titluri pagini puse gresit
- nume pagini interne puse gresit
- prea putin continut
- termenul de Deejay e necunoscut pentru lume, toti cauta DJ... nu era mai usor sa va numiti asa?
- etc
Dar daca tot ai venit pe forum, te incurajez sa citesti, sa te informezi... si poti avea succes si cu site-ul tau. Cere ajutor, si cu siguranta il vei primi.
Ben