Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 19 din 19

Subiect: Ce procent de Optimizare are site-ul tau ?

vertedi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    3rd January 2011
    Locaţie
    Alba Iulia
    Posturi
    511
    Putere Rep
    30

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Foarte corect Krumel, ai dreptate ! Sa inteleg ca, comunitatea asta este numai pentru voi ? Nu intra si persoane care nu cunosc ce prezint eu ? Deci sa inteleg ca daca tu stii ceva, trebuie sa nu mai stie si altii ? In acest topic eu am cerut sa facem ceva teste de site-uri bine optimizate, am dat 2 exemple si am luat bobarnace (nu aveau link-uri). Daca aici sunt si intra numai profesionisti si persoane carora li se permite postarea de cuvinte vulgare, atunci ma inclin ! Eu am crezut ca este un forum de discutii si pareri ! Este OK ! Am postat ceva, despre un anumit subiect, ar fi corect sa vii cu argumente si sa spui - " Uite Grigore, ce spui tu nu este adevarat ! Lucrurile stau altfel " si prezinti parerile tale in mod civilizat, corect ? Daca bine vad in ce scriu eu, nu am specificat ca post-urile mele sunt pentru Administratori si evoluati in acest domeniu.

Am cerut in acest post sa vedem cum se pot rezolva problemele de optimizare si am enumerat mai sus ce si cum. Vad ca iau doar peste nas si nu vad ceva exemple concrete. De bine de rau exemplele date de mine si contestate de voi aveau tot ce este enumerat mai sus si cred ca nu singure au ajuns la stadiul asta. Daca iti amintesti, intr-un post spuneam ca esti respectat pentru capacitatile tale din acest domeniu si nu am spus si nici nu spun ca eu sunt la nivelul tau sau al altora de aici. Cred ca problema este alta si nu vreau sa supar si pe altii ! Aici trebuie sa pui doar intrebari la care nu ai raspuns si sa primesti pareri. In acest post am pus si eu o intrebare si am dat si un raspuns, astept si de la voi exemple bune, daca se permite sa spun asa, daca nu, puteti sa ma excludeti din comunitate pentru ca aveti toate drepturile.

Ai spus stimabile ca ce spun eu este de nivel incepator, cred ca nu ai uitat cum ai inceput acum 5 ani dupa cum spui si daca ai uitat, am sa-ti spun eu ! Ca un incepator si ai progresat, ca de altfel toate persoanele din acest domeniu si daca ai ajuns la un stadiu mai avansat, ar fi corect sa lasi loc si altora sau sa ii inveti, nu sa ii respingi !

Astea sunt parerile mele si le sustin cu riscul de a fi exclus din comunitate !

Tot respectul !

Popescu Marian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    18th April 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    983
    Putere Rep
    47

Implicit

Bravo vertedi, mie imi place ce spui, ceilalti vorbesc aiurea de data asta.
    Fratilor cand vine vorba de discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare, de ce stati si vorbiti offtopic?
    V-ati nascut experti SEO si atot-cunoscatori?
    Cu astfel de mentalitate nimeni n-ar invata nimic si seopedia o sa devina un forum patetic, neprimitor si primitiv.
    Toti ne dam cu parerea dar sunt curios cati ati pus in practica ce afirmati cu tarie pe forum.

Ontopic: eu nu urmaresc procente de optimizare, nu vreau ca google sa creada ca incerc sa manipulez rezultatele.
    Fac totul cat mai "natural", nu urmaresc 100% validare, 100% nota in seo doctor si alte prastii de softulete d-astea.
    Fac in asa fel incat sa para un site de necunoscator SEO, public informatii unice si obtin niste linkuri.

Vali D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.603
    Putere Rep
    43

Implicit

Conforum seowebtools.ro am asa:

Title tag: Relevanța: 100%
    Meta keywords tag: Relevanța: 100%
    Meta description tag: Relevanța: 100%

Restul nu am verificat

*Site-ul de la semnatura.
    Ultima modificare făcută de Vali D; 5th January 2011 la 18:22.
    Vand Advertoriale (pr 5)

Diana este deconectat Administrator
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    4th January 2006
    Locaţie
    Vatra Dornei
    Posturi
    1.696
    Putere Rep
    46

Implicit

"Revelanță" ? Ce mai e si aia?
    Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

vertedi, e un forum de discutii si pareri, iar eu fix asta am facut: mi-am exprimat parerea. Dupa cum vezi nu esti exclus din comunitate, nici nu iti e sters topicul. Deci nimic care sa iti confirme asteptarile.

Sau ptr ca sint Admin aici n-am voie sa imi exprim parerea ptr a nu "sifona" pe cineva?

Popescu Marian, nu e vorba de "nascut experti SEO si atot-cunoscatori", doar ca pe forumul asta lucrurile se repeta. Si altii au venit si au expus aceleasi lucruri, multe din ele inutile.

Apoi, prin faptul ca insirui o serie de elemente nu inseamna ca ai inceput o dezbatere. Iar dezbaterile se fac pe subiecte serioase, lucruri care intr-adevar merita dezbatute.

Dupa cum vedeti sint si altii deranjati de genul asta de postari pe forum, ele nefiind primele pe forum.

Genul asta de topicuri mi se par time consuming chiar si ptr un incepator ptr ca ele nu spun mai nimic. In loc sa cream topicul cu experimente facute de altii sau lucruri pe care altii le fac, mi se pare mai interesant sa venim cu opinii proprii, chiar daca ele pot fi gresite.

In momentul in care spuneti ceva aveti aprecierea comunitatii. Si repet, e parerea mea exprimata la fel cum o exprimati si voi. Nimic legat de situatia mea de Admin.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    3rd January 2011
    Locaţie
    Alba Iulia
    Posturi
    511
    Putere Rep
    30

Implicit

Diana ! Am sa te lamuresc ce inseamna - relevanta, frecventa, densitate si proeminenta pentru un website. Aceste intrebari au fost puse si de mine, am primit un raspuns si m-am bucurat. Multi dintre webmasteri sau detinatori de pagini web, cand au auzit ca nu mai sunt luate in considerare cuvintele cheie (keywords), de catre motorul de cautare Google, le-au scos pur si simplu ! Din punctul meu de vedere, este gresit si am sa spun de ce ! Relevanta, frecventa, densitate si proeminenta intr-un website, este greu de controlat fara un soft profesional. Este un fel de aritmetica pentru cuvintele cheie si expresiile pentru care se incearca promovarea.

Ce pot spune de relevanta - daca descrierea site-ului tau, titlul si cuvintele cheie nu au legatura cu ce prezinti in pagina respectiva (ma refer la articol, serviciu prezentat sau produs ), inseamna ca nu exista continut relevant, adica una spui si alta prezinti ! Este foarte important pentru site-ul tau, sa ai continut relevant. Titl-ul paginiii, descrierea si cuvintele cheie, sunt un fel de rezumat al text-ului din body, crawlerele citesc acest rezumat si inteleg ce prezinti tu in site.

Este foarte important unde asezi cuvintele sau expresiile cheie in materialul prezentat. In cazul in care scoti definitiv cuvintele cheie din site, nu mai poti controla densitatea, relevanta, proximitate sau frecventa la cuvintele cheie sau expresiile pentru care incerci promovarea. Acest lucru este destul de greu de controlat si este bine sa folosesti pana in limita considerarii ca drept SPAM. Inca nu exista ceva concret in acest domeniu, Google, spune cum ar trebui sa fie insa, sunt profesionisti care stiu din experienta ce ar trebui si cum ar trebui promovat un website in mod corect.

Ai aici un mic test: computerscom.ro/seo/computerscom.html

No_name este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    19th February 2007
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    39
    Posturi
    707
    Putere Rep
    46

Implicit

pentru unii dintre noi timpul costa bani ... cand intru pe seopedia am doua variante:
    1. sa ajut pe cineva in conditiile in care pot face asta
    2. la randul meu sa aflu lucruri interesante cum ar fi Link-uri si link-uri

de asta poate si agresivitatea unora de aici pentru posturi ca acestea ... din fericire forumul este bogat in informatie ... sunt satul sa citesc despre pr, despre rapoartea facute de niste softuri etc.

cred ca nu putem evolua decat ridicandu-ne standardele.
    just my 2 cents.

Diana este deconectat Administrator
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    4th January 2006
    Locaţie
    Vatra Dornei
    Posturi
    1.696
    Putere Rep
    46

Implicit

@vertedi, stiu ce inseamna relevanta, nu stiam ce-i aia revelanta. Si am pus intrebarea tocmai pt ca a scris de 3 ori la fel, deci nu a fost o tastare gresita.
    Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    3rd January 2011
    Locaţie
    Alba Iulia
    Posturi
    511
    Putere Rep
    30

Implicit

Ok ! Scuze ! Asa am inteles.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 19th November 2010, 19:34
  2. Ce procent primesti de la Adsense - oficial
    De Nic în forumul Adsense
    Răspunsuri: 25
    Ultimul Post: 2nd September 2010, 23:19
  3. Creare site, promovare site, optimizare site
    De maneaalin în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 24th January 2010, 14:43
  4. Ce procent de returning visitors aveti ?
    De evolution în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 6th March 2009, 10:19
  5. PFA - Procent impozitare
    De eliviu în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 23rd July 2008, 18:08

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •