5th January 2011, 09:57
1 out of 1 members found this post helpful.
Foarte corect Krumel, ai dreptate ! Sa inteleg ca, comunitatea asta este numai pentru voi ? Nu intra si persoane care nu cunosc ce prezint eu ? Deci sa inteleg ca daca tu stii ceva, trebuie sa nu mai stie si altii ? In acest topic eu am cerut sa facem ceva teste de site-uri bine optimizate, am dat 2 exemple si am luat bobarnace (nu aveau link-uri). Daca aici sunt si intra numai profesionisti si persoane carora li se permite postarea de cuvinte vulgare, atunci ma inclin ! Eu am crezut ca este un forum de discutii si pareri ! Este OK ! Am postat ceva, despre un anumit subiect, ar fi corect sa vii cu argumente si sa spui - " Uite Grigore, ce spui tu nu este adevarat ! Lucrurile stau altfel " si prezinti parerile tale in mod civilizat, corect ? Daca bine vad in ce scriu eu, nu am specificat ca post-urile mele sunt pentru Administratori si evoluati in acest domeniu.
Am cerut in acest post sa vedem cum se pot rezolva problemele de optimizare si am enumerat mai sus ce si cum. Vad ca iau doar peste nas si nu vad ceva exemple concrete. De bine de rau exemplele date de mine si contestate de voi aveau tot ce este enumerat mai sus si cred ca nu singure au ajuns la stadiul asta. Daca iti amintesti, intr-un post spuneam ca esti respectat pentru capacitatile tale din acest domeniu si nu am spus si nici nu spun ca eu sunt la nivelul tau sau al altora de aici. Cred ca problema este alta si nu vreau sa supar si pe altii ! Aici trebuie sa pui doar intrebari la care nu ai raspuns si sa primesti pareri. In acest post am pus si eu o intrebare si am dat si un raspuns, astept si de la voi exemple bune, daca se permite sa spun asa, daca nu, puteti sa ma excludeti din comunitate pentru ca aveti toate drepturile.
Ai spus stimabile ca ce spun eu este de nivel incepator, cred ca nu ai uitat cum ai inceput acum 5 ani dupa cum spui si daca ai uitat, am sa-ti spun eu ! Ca un incepator si ai progresat, ca de altfel toate persoanele din acest domeniu si daca ai ajuns la un stadiu mai avansat, ar fi corect sa lasi loc si altora sau sa ii inveti, nu sa ii respingi !
Astea sunt parerile mele si le sustin cu riscul de a fi exclus din comunitate !
Tot respectul !