Bun. Inteleg ca e nou si indexeaza mai greu. Dar acum doua saptamani imi indexa unele pagini in 5 minute de la publicare. De-asta mi se pare acum ciudat ca stau cate 3 zile ca sa-mi indexeze cateva pagini.
Versiune printabilă
Bun. Inteleg ca e nou si indexeaza mai greu. Dar acum doua saptamani imi indexa unele pagini in 5 minute de la publicare. De-asta mi se pare acum ciudat ca stau cate 3 zile ca sa-mi indexeze cateva pagini.
Adu link-uri mai multe către blog iar indexarea se va face din ce în ce mai rapid. De asemenea e indicat ca imediat după scrierea unui ”post” să îi dai drumu' pe Twitter, RSS etc.. It will help - e o tehnică foarte la modă actualmente.
Link-uri catre mine am destul de multe. Daca nu iau in calcul cele 9000 de pe vechiul blog, am in jur de vreo 7-8000. Cel putin asa zice web master tools. Pe twitter le dau drumu cam de fiecare data dupa ce le public. Ce e mai interesant e ca am pagini indexate care au fost publicate dupa unele care nu sunt inca indexate.
Inca nu s-a intamplat nimic. Google la fel imi indexeaza paginiile...a dracu de greu. Ce am observat e ca tot ce e nou in index(ca articol-text) imi apare la cautari, dar doar in index....in rest nimic. Din 28 noiembrie nu mi-a indexat nimic. Deja incep sa ma gandesc ca totusi la mine ar fi o problema nu la google...sau nu?
acceasi problema o am si eu,am un site de anunturi,eu as vrea sa mi se indexeze paginile cu anunturi,dar de la un timp de vreme nimic,verific zilnic,nu stiu ce sa fac,pareri ceva?
M-am uitat in statisitici pe trafic.ro si se pare ca site-urile de anunturi au inceput sa fie depunctate masiv in ultimele luni, pierd trafic masiv
In legatura cu blogul tau care se indexeaza greu, eu am patit exact contrariul acum ceva timp. Am luat un domeniu .ro , am pus wordpress pe el , vreo 3 articole si ar ramas surprins de viteza cu care paginile erau indexate. Domeniul nu avea ibl-uri , in plus, peste cateva zile a fost pr update si a luat un pr1. Chiar mi-a parut ceva iesit din comun, asa fara ibl-uri sa se indexeze extrem de rapid si sa ia pr1.
Am uitat sa specific: inainte de vanzare am facut pe el un blog de poezie, adaugam zilnic foarte mult continut, i-am pus si ceva ibl-uri si imediat a ajuns la 300uv. La momentul respectiv credeam ca era ceva normal. Domeniul a fost preluat de firma care detine unul dintre cele mai mari proiecte romanesti.
SEOmoz | Answers to the SEO Professional's Litmus Test subpunctul nr. 10 poate fi luat in considerare aici