-
SERPS Ranking Tool
Salut .. am si eu o dilema/intrebare ...
Ce tool folositi pentru evaluarea unui site in serps ?
Eu unul folosesc Accurate Monitor (paid version) si uneori Web CEO, insa vreau si alte alternative (sunt multumit de ambele - de primul in special).
Caut alternative pentru ca AM urmeaza sa imi expire in vreo 1 luna si astept sa vad preferinte/tool-uri aveti/folositi ... doarece as vrea sa renunt la el ... ?
-
Free monitor for google. E chiar ok, desi cam lent la multe cuvinte sau peste 200 de pozitii (setare safe).
-
1esco Free monitor mie dupa vreo 2 3 luni a inceput sa imi dea "crash" si am trecut la Accurate Monitor care e aproape acelasi lucru doar ca nu e moca :)
PS: La 300 depth pt 10 keywords e gata in maxim 5 minute :)
-
Am testat si eu Free Monitor for Google dar nu imi afiseaza corect pozitia.
-
@klain: incearca ultima versiune, mod safe (ca sa nu te baneze google). Pt 100-150 expresii, adancime 200, cam ia 3 ore.
@prodan: pune cateva capturi si cere parerea la mai multi seopedisti. Posibil sa mai fii logat prin ceva la google si sa ai alte valori personalizate.
-
rank tracker de la link-assistant.com
-
-
eu pot sa recomand rank tracker de la link-assistant.com si advanced webranking (advancedwebranking.com)
Al doilea este un pic mai bun, dar dureaza si o gramada de timp pana cand isi vede de treaba (in functie de competitori si cuvinte cheie pe care le verifici).
Rank tracker imi place mai mult ca e rapid, destul de reliabil, desi mai are si bube, rapoartele autogenerate insa nu prea imi plac, dar ptr banii pe care ii costa si toolsurile date in plus e un trade-off bun.
Daca nu ai foarte multe situri sau nu vrei sa-ti salvezi toata istoria mi-a placut si Free google Monitor. Il mai folosesc daca vreau sa vad repede ceva rezultate.
-
Klain, astept un PM de la tine cu schimbarea de username in altul care este conform regulamentului. Deasemenea, schimba avatarul te rog.