Explicati-mi cum de radio-zu.ro este in fata radiozu.ro pt cautarea "radio zu" in google.ro si de ce amandoua au acelasi continut si e totul in regula???
Versiune printabilă
Explicati-mi cum de radio-zu.ro este in fata radiozu.ro pt cautarea "radio zu" in google.ro si de ce amandoua au acelasi continut si e totul in regula???
Radio-zu o fi domeniul principal, celalalt parcat (nu am verificat), cu toate ca toate link-urile sunt cu radiozu (de pe ambele domenii).
Cred ca google considera radiozu legat un singur cuvant, iar radio-zu doua, deci e mai relevant pentru cautarea "radio zu".
Si eu credeam ca nu conteaza chiar deloc pentru Google daca e cu cratima sau nu dar mi se pare ilogic, de ce?
telefoane-mobile.ro google l-ar desparti in telefoane si mobile
dar
telefoanemobile.ro il desparte in ce?
poate in tele + foanemo + bile :))
plus alte extrem de multe combinatii (cine sta sa le faca ?)
Eu nu cred ca mai conteaza atat de mult liniuta. A fost o vreme in care era batut in cuie, caci cu liniuta inseamna doua domenii diferite, dar google a devenit mai destept.
Daca caut "vedete" pe google voi vedea ca in url-urile din rezultate imi boldeaza chiar si "vedeta". Bineinteles este boldat vedete din www.vedetelatv. ro. Daca s-a obosit sa le boldeze si sa caute similitudini nu cred ca nu le foloseste la rankare.
http://www.google.ro/search?hl=ro&q=...%83utare&meta=
P.S. Nu asta era intreabarea, dar in directia asta merge discutia :)
Raspunsul simplu: pentru ca cei de la Intact sunt amatori iar Google nu da doi bani pe search-ul din Romania. Nu e primul exemplu in cazul Intact: si ameli.ro si amelie.ro sunt tot doua domenii diferite cu acelasi continut care salasluiesc bine mersi in cautari (stiu de site pentru ca mi-a copiat un articol).
Referitor la cratima-fara cratima, e o discutie asemanatoare si aici iar parerile sunt impartite.
Noi trebuie sa ne facem datoria! :D
Cratima inseamna spatiu pentru Google, si daca mai are si ceva cap cel care are un domeniu cu cratima, poate face minuni.
De ex. eu am web-directory.ro, ceea ce inseamna ca voi iesi inaintea webdirectory.ro sau webdirectory.ceva.ro la cautarea "web directory".. daca am optimizat corespunzator desigur :)
Mai nou au si zufm.ro cu care sunt pe prima pagina pt aceasi cautare. Este clar ca google nu isi face treaba in a depista si elimina toate rezultatele cu continut duplicat.