Google vede duplicat 2 pagini sa zicem de forma:
domeniu.com/exemplu.html
si
domeniu.com/EXEMPLU.html
sau le considera ca fiind aceeasi pagina?
Versiune printabilă
Google vede duplicat 2 pagini sa zicem de forma:
domeniu.com/exemplu.html
si
domeniu.com/EXEMPLU.html
sau le considera ca fiind aceeasi pagina?
pai nu are cum sa le vada duplicat, pentru ca e acelasi lucru. Testeaza in browser, si ai sa vezi ca va fi acelasi lucru.
si daca vede 2 linkuri, unul cu caps si unul fara, pe care-l indexeaza?
pai google e totusi dezvoltat de niste profesionisti :) crezi ca nu pot sa inteleaga ca ABcd.com e acelasi lucru cu abcd.com sau cu ABCD.com ?
Eu nu vad vreo problema din punctul asta de vedere.
eu unul zic sa incerci si tu :) . majoritatea sunt hostate pe linux, care este case senzitive. Asadar a.html este diferit de A.html . G cred ca este totusi mai avansat, sa treaca de problema astaCitat:
pai nu are cum sa le vada duplicat, pentru ca e acelasi lucru. Testeaza in browser, si ai sa vezi ca va fi acelasi lucru.
domnualin ce treaba are sistemul de operare cu case sensitive in apelarea unei pagini?
deadworldisee, pai are, fiindca fizic, o pagina, este de fapt un fisier. Asadar, nu este acelasi lucru. Insa poti face o proba cu orice site(hosting linux), o sa observi diferenta. Incearca in loc de index.html (cele care nu au redirectare spre .tld) pune Index.html
A facut cineva un experiment sa zica concret?
la mine www.lumeanoastra.net/index.php merge , pe cand www.lumeanoastra.net/Index.php sau www.lumeanoastra.net/INDEX.PHP nu merg :|
Pentru ca nu exista pe server, dar daca faci din htacces niste modificari o sa mearga.
Ca sa lamuresc pe cativa de aici ...
faceti un director de genu: domeniu.ro/test/
creati un fisier acolo si datii denumirea: index.html ( puneti in fisier o singura litera: spre exemplu: A )
Mai creati un fisier si datii denumirea INDEX.HTML ( puneti in fisier o singura litera: spre exemplu: B )
Mai creati un fisier si datii denumirea INDeX.htMl ( la fel .. o singura litera: C )
Accesati pe rand:
domeniu.ro/test/index.html
domeniu.ro/test/INDEX.HTML
domeniu.ro/test/test/INDeX.htMl
O sa vedeti ca sunt 3 pagini separate, fiecare cu continutul ei.
Windowsul nu permite 2 fisiere cu acelasi nume ( chiar daca sunt diferente de capitalizare ) pe cand Linuxul permite acest lucru.