-
decadere site
Am fost pe prima pagina la cuvantul bancuri tari si a cuvantul poante si acuma nu mai sutn nici macar pe pagina 50 ce sa intamplat chiar asa.Nu am facut spam nu nimik.Zilnik introduceam in 10 directoare cu titlu diferit si adaugam continut(bancuri filmulete poze etc.).Totul a mers excelent si incepusem sa urc si acuma am cazut:(
Aveti vreo idee despre ceea ce sa putut intampla?
Multumesc anticipat:(
-
eu zic ca e posibil sa revina...am si eu un site care in data de 4 a fiecarei luni....pleaca din google :) nu stiu unde si nu stiu de ce, iar prin data de 16 revine acolo unde ii este locul.
-
se odihneste :)) sper sa revina
-
Da mai siteuri cu vechime care pleaca cu trenu pe nu stiu ce data si se intorc peste nu stiu cate zile si culmea asta regulat...
crysty da ce vechime are siteul tau?
Continut pfff cam lasa de dorit...
Ai creat linkuri interne?
-
vechime vreo 6 luni.La ce te referi cad spui continut lasa de dorit?prea putin sau ce?si linkuri interne nu am creat
-
Pai tu te bazezi pe acele clipuri video?Acela nu este continut.
Cat despre bancuri esti sigur ca nu este duplicate content?
Uitate putin la concurentii tai.Toti au an internal links network.incearca sa creezi si tu legaturi si bazeaza-te mai mult pe continut scris.
-
Nu si-a mai revenit a trecut deja o saptamana si la fel.:(ce pot face?
-
Folosirea Joomla intr-un mod precar si fara cunostinte SEO duce la penalizare.
Joomla este un sistem extraordinar si foarte bine digerat de Google, dar... In ceea ce priveste siteul tau, si eu daca as fi robot ti l-as penaliza :)
Meta verify-ul este in Body, linkurile spre javascript dupa CSS-urile alea, unele meta-uri se repeta, ai 3 BODY-uri :))
Foarte mult javascript in continut.
Ai combinat ce ai combinat acolo si ai facut totul varza.
Daca siteul are vechime 6 luni de ce pui Copyright 2005-2009 ? :)
In stadiul actual iti recomand ceva gen PhpMelody, nu mai calca pe taramuri necunoscute ca uite ce patesti. Cauta pe google "batjocura" si acceseaza siteul ala cu Batjocura Pura Romaneasca sa vezi ce-ti recomand.
Succes