Sal,
Care este parerea voastra... Influenteaza negativ daca ai linkuri catre cazinouri pe site?
Sal,
Care este parerea voastra... Influenteaza negativ daca ai linkuri catre cazinouri pe site?
Nu prea am mari cunostinte in domeniu, insa nu cred ca te-ar influenta negativ. Stiam doar de site-uri cu continut adult sau cu ban de la google.. etc.
Eu am un site cu continut Gambling pe .ro si de multe ori am rankat pentru unele keyworduri mai bine ca unele site-uri puternice de sport pt unele kw-uri sau stiri de moment. Nu stiu cat e mit sau adevar faptul ca te penalizeaza pt astfel de linkuri pe site. Eu tind sa cred ca e totusi mit...
nu prea aravea de ce sa influenteze...
Subscriu la cele zise de Cristi.
Si eu activez in domeniul gamblingului, si nu, linkurile catre siteuri de gambling nu te afecteaza. (bine, acum nu te apuca sa faci ferma de linkuri) .
Ultima modificare făcută de Robert; 26th February 2009 la 11:20.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Daca nu au nici o legatura cu site-ul si "se prinde" ca sunt platite este normal sa te afecteze. Nu cred insa ca link-urile platite pentru site-urile de gambling aduc o penalizare mai mare. Doar ca este mult mai usor de depistat link-ul platit fiind un site de gambling. Cred ca de aici vine si mitul asta.
Eu pe majoritatea site-urilor am link-uri catre cazino-uri si am fost penalizat acolo unde am exagerat. Insa si pretul cerut pentru link-urile astea este pe masura si a meritat.
Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri
Merci mult de raspunsuri. Am inteles ideea.![]()
nici eu nu cred sa creeze probleme
probleme creeaza doar link-urile xxx si cele banate de google
La SILKWEB avem o platforma e-commerce si iti poti face un audit seo gratuit
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)