Discutam cu un tip din Australia cu firma de SEo si mia recomandat sa fac "classified submissions" ca metoda de link building voi ce parere aveti de aceasta metoda ?
Resurse :
Lista de classified sites
Software ajutator ?
Multam
Versiune printabilă
Discutam cu un tip din Australia cu firma de SEo si mia recomandat sa fac "classified submissions" ca metoda de link building voi ce parere aveti de aceasta metoda ?
Resurse :
Lista de classified sites
Software ajutator ?
Multam
link building pe dreaq ..
asta e spam curat :)
banuiesc ca nu promovezi un site de vanzari auto de exemplu....
De ce sa fie spam ?
Poti sa promovezi foarte bine un produs, de ex.
Nu cred ca e spam daca site-ul de anunturi are un camp destinat pentru URL.
Astfel iti poti pune un link spre pagina produsului din magazinul tau online.
Poti face spam daca adaugi obsesiv anuntul pe acelasi site, asta e adevarat.
Nu ma intereseaza sa adaug anuntu obsesiv
Situl in sine e un "serviciu" merge adaugat un anunt de genu daca vrei Sa castigati bani jucandu-va intrati pe www ... sau sa fol si anchor text ... ?
Mmariusel anunturi ala e bun si pt situri de anunturi din strainatate ? merge adaugata o lista de situri de anunturi ..
Mersi
In mare parte pierdere de timp (in caz ca doresti promovarea site-ului), pentru vanzarea unui produs oarecare mai merge
Eu cred ca aici promovarea e indirecta, cum a spus w3bu pe el il intereseaza linkbuilding-ul ..
Pai da link buildingu cine mia recomandat metoda asta chiar sti despre ce vb dar vreau sa aud su parerile voastre ...
Am postat anunturi in vreo 200 de site-uri din afara. Nu am avut niciun rezultat.
Majoritatea anuleaza anuntul dupa o luna, iar unele chiar dupa o saptamana... iar sa stai sa adaugi anunturi in fiecare luna doar pentru linkbuilding mi se pare pierdere de timp.
Hmmm asta nu e bine poa sa confirme aceasta informatie si alcineva ?
Oricum cred ca in ro merge ...
Pentru Romania merge foarte bine.
Cu siguranta e ceva complet aiurea. Tu pui linkul acolo, dar daca il pui doar asa si nu intra in nici o categorie o sa ti-l stearga
Pai daca faci un anunt pe bune (poate nu merge la toate siturile) dar la cele care merg de ce nu ...
Daca faci un anunt pe bune atunci nu ti-l sterge. Dar nici nu cred ca google o sa dea prea mare importanta, avand in vedere ca nici anchor-textul nu iti este favorabil
Eu zic ca pe .ro conteaza chiar mult ....
Nu stiu cum stau lucrurile acum, dar in urma cu aproximativ un an am avut un site care l-am "promovat" pentru cuvintele cheie: "anunturi gratuite" si "anunturi online".
Am postat siteul pe vreo 200-300 de siteuri de anunturi, titlul anuntului era "Anunturi gratuite, anunturi online", continutul anuntului nu mai stiu exact... dar erau incluse si cele doua grupuri de cuvinte cheie in el.
Dupa aproximativ o luna siteul era pe pagina 9 la cuvantul anunturi si pe pagina 5 la "anunturi online" si pe pagina 6 la "anunturi gratuite"...
Acum trageti concluziile...
Eu personal spun ca merge, ideea e sa postezi pe siteuri de anunturi ok, nu
pe toate rebuturile...
Concluzia o tragem de vreo 2 ani incoace:
Pe .ro in majoritatea niselor ai de a face cu competitie cu un link profile atat de slab din punct de vedere calitativ, incat linkurile cantitative (LE, directoare, anunturi, dofollow comments, forum links) conteaza.
Si pe .com sunt unele nise in care "cantitatea" trage mai tare in balanta decat "calitatea" in link profile-urile majoritatii site-urilor, dar nu in acelasi mod in care o face la noi.