Nu il punem momentan. End of story. Nu are importanta de ce. B)
Versiune printabilă
Nu il punem momentan. End of story. Nu are importanta de ce. B)
Abia aseara citisem postul, scuze ca nu i-am acordat multa importanta, fiind prins cu alte treburi ( jobs ).Citat:
Postat în original de Cristian Mezei @ Jan 24 2006, 06:04 PM) [post=9374
Dar am motive sa cred ca e un lucru bun, adaptat la nevoile de aici.
Ma gandeam chiar (daca e posbil) si la un forum cu acces mult mai restrans, cu acces derminat de aprecierile celorlalti, deoarece despre seo se pot discuta multe.
Chiar si la anumite topice, care nu sunt publice fara inregistrare, se poate avea acces dupa.
Parerea mea e ca forumul contine suficiente date excelente pentru cei ce vor sa invete si sa lucreze in domeniu.
Dar mai sunt si altele, la care nu cred ca e bine sa aiba acces oricine. Normal, e liber sa se documenteze pe net, dar dupa un timp, mai mult ca sigur ca se va plictisi.
Mai concret, ma refer la promovarea offsite.
S-a explicat cu foarte multe exemple ce si cum se poate face si e ok din punctul asta de vedere.
Ideea e alta: ce se intampla cand aplici astfel de metode offsite in mod gresit, intentionat, dar asupra concurentei? Adica sa faci exact ce nu e bine, ca sa elimini concurenta.
Corect sau nu, astfel de metode se practica si poate merita sa se dicute despre ele intr-un cerc mai restrans. Si asta nu ca sa le aplicam noi cat sa vedem ce se poate face impotriva acestui gen de actiuni.
De ex. stiu ca amicul "x" de pe forum nu va aplica astfel d] Nu il punem momentan. End of story. Nu are importanta de ce. B) [/QUOTE]
Abia aseara citisem postul, scuze ca nu i-am acordat multa importanta, fiind prins cu alte treburi ( jobs ).
Dar am motive sa cred ca e un lucru bun, adaptat la nevoile de aici.
Ma gandeam chiar (daca e posbil) si la un forum cu acces mult mai restrans, cu acces derminat de aprecierile celorlalti, deoarece despre seo se pot discuta multe.
Chiar si la anumite topice, care nu sunt publice fara inregistrare, se poate avea acces dupa.
Parerea mea e ca forumul contine suficiente date excelente pentru cei ce vor sa invete si sa lucreze in domeniu.
Dar mai sunt si altele, la care nu cred ca e bine sa aiba acces oricine. Normal, e liber sa se documenteze pe net, dar dupa un timp, mai mult ca sigur ca se va plictisi.
Mai concret, ma refer la promovarea offsite.
S-a explicat cu foarte multe exemple ce si cum se poate face si e ok din punctul asta de vedere.
Ideea e alta: ce se intampla cand aplici astfel de metode offsite in mod gresit, intentionat, dar asupra concurentei? Adica sa faci exact ce nu e bine, ca sa elimini concurenta.
Corect sau nu, astfel de metode se practica si poate merita sa se dicute despre ele intr-un cerc mai restrans. Si asta nu ca sa le aplicam noi cat sa vedem ce se poate face impotriva acestui gen de actiuni.
De ex. stiu ca amicul "x" de pe forum nu va aplica astfel de metode pt ca e un "guru..."
:lol: Cool!
Desi n-am inteles prea bine.... :(
(nici asta nu stiu cum vine, asta: :lol: impreuna cu asta: :( ...; cred ca sunt indecis, in cer scuze.
p.s. 1nesco, tu crezi ca daca :mai puteai sa scrii asta??Citat:
Ma gandeam chiar (daca e posbil) si la un forum cu acces mult mai restrans, cu acces derminat de aprecierile celorlalti, deoarece despre seo se pot discuta multe
Eu unul, sigur nu as mai fi scris ce scriu acum...
Aici da, dar mai departe .. cine stie... ?Citat:
Postat în original de too_night @ Feb 2 2006, 02:16 AM) [post=9593
Uite ca am gasit un post interesant de la Krumel pt tema la care ma gandeam:
When SEO’s Attack!
[url="http://forum.seopedia.ro/index.php?showtopic=560&pid=10045&st=105#"]http://forum.seopedia.ro/index.php?sh] :lol: Cool!
Desi n-am inteles prea bine.... :(
(nici asta nu stiu cum vine, asta: :lol: impreuna cu asta: :( ...; cred ca sunt indecis, in cer scuze.
p.s. 1nesco, tu crezi ca daca :
mai puteai sa scrii asta??
Eu unul, sigur nu as mai fi scris ce scriu acum... [/QUOTE]
Aici da, dar mai departe .. cine stie... ?
Uite ca am gasit un post interesant de la Krumel pt tema la care ma gandeam:
When SEO’s Attack!
http://forum.seopedia.ro/index.php?showtop...=10045&st=105
krumel a vb ca un intelept :) perfect de acord.
sa vb si eu ca un copil acum :D, un astfel de sistem comunist (mi se parea mie) era la scoala... cand tocilarii luau nota 10 si luptau pentru note si nu pentru cunostiinte...
psihologic statusul este important pentru om, este atat de important incat renunta la alte lucruri mai importante... renunta la o gluma si sansa sa trezeasca un zambet doar ca e offtopic (spre exemplu) :D
nu m vb ca seamana a big brother sistemul asta :)
desi majoritatea a zis nu totusi a fost introdus, cum se explica asta? :D :lol: :lol:
Se explica ca l-am introdus eu :) Ok ?
aaaaa :lol:
ambitie personala ;) ? :p