Daca il scot va merge perfect forum-ul. :)
Stiu de problema cu load-ul din prima zi de cand am instalat VBseo. Insa vreau sa mearga bine SI cu Vbseo.
Asta incerc.
Versiune printabilă
eu zic ca merge foarte bine. voi testa si cu alt isp ;)
ora 3:39 AM ,singurul site care se incarca foarte greu la ora asta e seopedia. vreo problema? update ceva?
Merge la fel,nu vad nici o diferenta cat de cat vizibila.Eu nu am avut niciodata probleme cu incarcarea paginilor,asa ca mereu am fost cat de cat multumit.(totusi am simtit o schimbare zic eu in luna mai cand a fost schimbat serverul si de atunci a mers "ca uns" site-ul).
Merge bine. Putin mai bine ca inainte.
Eu numai am acele timeouturi in pagini goale de ceva timp .. (sunt pe ilink/airbytes - din pacate)
Am avut parte de blank pages, time out-uri ... La ore absolut intamplatoare. Sunt pe UPC. Pe alte site-uri nu am avut probleme :)
de multe ori imi sta 5-6 secunde pina trece la o alta pagina a topicurilor
poate trebuie sa updatati si softul (3.7.3 ultima versiune)
cheers
Si la mine se incarca greu !
Ca sa treaci la ultima versiune a vBulletin® Version 3.7.3 Patch Level 1 , trebuie sa plateasti o taxă nominală de $ 60 (sau 40 dolari, dacă se plateste īn termen de 60 de zile de la care expiră actualizarile gratuite , adica mai trebuie bani pentru a obţine actualizări pentru un an suplimentar. :(
Astia scot tot timpul versiuni pe care le carpesc pe ici pe colo , ca sa ia banu\' din actualizari !
Am vrut sa cumpar si eu licenta pentru vBulletin , sa o pun pe forumul meu , dar cand am citit ca expira actualizarile dupa un an , m-am lasat pagubas ! :(