desi imi par oarecum "extreme" noile cerinte sunt de acord ca trebuia o schimbare in directia asta;
totusi asta ma duce cu gandul la o alta intrebare: continutul va ramane public sau discutiile vor fi afisate exclusiv membrilor?
Versiune printabilă
desi imi par oarecum "extreme" noile cerinte sunt de acord ca trebuia o schimbare in directia asta;
totusi asta ma duce cu gandul la o alta intrebare: continutul va ramane public sau discutiile vor fi afisate exclusiv membrilor?
Bravo...sunt foarte bine venite aceste noi reguli,desi putin extreme,dar sper ca vor defini mult mai bine comunitatea,si nu o sa mai fie atata spam si subiecte puerile ale unor asa-zisi experti.
Apropo, link-ul pus pe prima pagina a forumului, nu este valabil: forum.seopedia.ro/seo-headquarters/announcement-schimbare-majora-comunitate.html
Will nu stiu la ce prima pagina te referi, si de unde ai scos acel URL ? :)
Se poate un screenshot ?
Probabil as fi aprobat 100% schimbarea daca nu citeam recent un citat de genul "Cānd vezi că ai aceeasi părere cu majoritatea ar fi bine să mai reflectezi īncă o dată."
Rugamintea mea e sa nu o bati in cuie.
OK, de acord cu curatenia, dar nu la modul asta, pt ca se cam ingradeste accesul la comunicare si al celor fara experienta, dar bineintentionati.
"Mai mult decat atat, toti membri curenti care au 0-5 posturi (si sunt foarte vechi si/sau inactivi de foarte mult timp) vor fi stersi, iar prin restul de membri se va face un pic de curatenie."
As propune sa-i lasi, daca sunt totusi abonati la unul sau mai multe threaduri.
Poate ar trebui pus accent mai mult pe postul de prezentare al membrului.
De ex, un incepator poate sa se prezinte cu ceva de genul "Sunt cutarescu, (culoare par specifica in folclor international), strungar la CFR, am auzit ceva de SEO si m-am inscris ca sa invat".
In cazul asta, lasa-l sa invete, mai ales ca eu recomad SEOPEDIA ca scoala de SEO romaneasca.
Daca macar 1% din incepatori te recomanda peste 1-2-10 ani, tot ai castigat.
cred ca se refera la : http://img293.imageshack.us/img293/1199/25356071vi1.jpg
E buna intr-un fel masura pentru ca de ceva timp forumul a luat-o rau in jos din punct de vedere calitativ.
Solutia voastra ar fi una buna, asta daca nu ar intra in discutie ca un numar mai mare de moderatori sa se ocupe de sectiuni si sa aplice niste reguli mai severe in ceea ce priveste noii veniti.
Exista riscul ca prin noile masuri sa creasca mai greu comunitatea, ceea ce nu e chiar un lucru bun. Just my 2 cents. :)
Era si cazul...
Foarte buna initiativa.
Mai rarut ca-i mai dragut!