Serban, nu inteleg de ce postezi tu si nu Paul, esti avocatul poporului?, eu zic sa-l lasam pe Paul sa ne lamureasca cum stau treburile si cel mai bine e sa se inteleaga pe cale amiabila..
Serban, nu inteleg de ce postezi tu si nu Paul, esti avocatul poporului?, eu zic sa-l lasam pe Paul sa ne lamureasca cum stau treburile si cel mai bine e sa se inteleaga pe cale amiabila..
Theadul este bine venit, el a avertizat useri de o posibila problema. Omul nu a spus sa nu mai faca nimeni tranzactii cu Paul, doar a pus lumea in garda.
KiwiGym Magazin Online de Suplimente pentru Culturism si Fitness
scoopo: nu sari peste cal, te rog. Vrei sa ti postez cateva mesaje ? nu ti am bagat eu nimic pe gat, nu te am cautat sa ti vand nimic, ti ai dorit tu siteuri sau domenii, ai acceptat sau am negociat preturile, dupa care am asteptat plata. Pe care m-ai intins X zile din diverse motivatii. Nu odata, de trei ori in doi ani.Nu, nu a fost teapa, am scris mai sus asta, dar nici nu esti un monument de seriozitate. Punct, nu mai continuam discutia.
Pentru ca priveste o relatie de comert, din afara forumului, reglementata cu acte. Pentru ca au mai fost topicuri aiuristice pe teme de acest gen si ne facem de kkao, seopedia se vrea o altfel de comunitate. Nu de spalat rufele murdare, mai ales cand ai alte cai de atac, legale.
De pe forum ne cunoastem eu cu Paul.Colegi au inteles ce am vrut sa spun.Din care vad ca tu centrezi tu dai cu capu.de ce l-as lasa sa mai tepuiasca si pe alti?Ori suntem colegi ori ne tepuim.Si facem ca tine inchidem posturile si lasam sa ne I-a pe rand.Fii dragut si nu m-ai accesa posturile care clar nu te intereseaza.Posteaza ce Doresti ,nu sunt dator la tine cu nici macar o explicatie,nu avem ce imparti.Eu nu vad rostul tau in discutie asta.Si da este vb de site-uri deci este o discutie cat se poate de normala.
scriu gramatical prost :D:D:D:D
Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)