Fac un blacklist in sectiunea barului? :)
Versiune printabilă
Fac un blacklist in sectiunea barului? :)
Ar fi cazul:)....Cum fac unii bani:))
http://forum.seopedia.ro/bar-lobby/2...de-evitat.html hai ca l-am creeat, el e si primul din lista, din pacate nu mai ii gasesc pe cei cu care am avut colaborarile alea sa-i pun si pe ei.
@beatrice88
Am cerut eu putin mai mult dar ma tineam de cuvant ;)
Puteti sa-mi dati negative si toate cele, dar eu sunt de parere ca nu asta este calea, sa stam cu gura pe x,y,z.
Sunt de parere ca cel mai bine si mai bine ar fi sa discutam despre prevenirea unor astfel de cazuri, eventual sa schimbam siteatile de acest gen in situati placute, soluti.
Pai eu cred ca e un tool folositor blacklistul, nu stai cu gura pe nimeni, ai vorbit cu o persoana ca-ti face task-ul respectiv si nu la facut sau si-a batut joc de el? Il pui acolo in black list :) iar cu negativele, nu-ti dau nici un negativ, pt ce? ca ai o parere diferita? Multi dau aiurea negative. Normal trebuie sa cautam solutii mai bune, alternative, dar pana una alta blacklistul cred ca e folositor.
Rog un moderator sa schimbe titlul, pentru ca in forma actuala nu reflecta realitatea.
Ori puneti "neseriozitatea unui FOST utilizator" ori "nseriozitatea unui cititor".
Din cate inteleg, omul nu mai e utilizator, fiindu-i interzis accesul.
Cred ca sunt mai multi patiti decat credem dar mai putini aleg sa faca public din lipsa de timp sau doar il evita pe viitor chiar daca a pierdut o suma de bani.
Sunt la fel de patit cu Mihalcea Valentin. I-am platit integral 50 euro pentru 5000 de fani fb acum cateva luni bune. Nici in ziua de azi nu i-am primit pe toti (sunt cam 3600) si am si renuntat sa-l mai caut si sa-i aud scuzele. I-am cerut in 3 randuri cred sa-mi inapoieze diferenta insa s-a tot scuzat si eschivat ca are probleme cu banii, ca ma roaga sa-l mai las un timp etc.
Mi-am luat gandul si de la restul fanilor si de la un rest de bani.
Pe topicul nou creat, probabil o sa degenereze repede dar cred ca e util in definitiv daca e pastrat curat!