-
Pentru ca nu a zis nimeni nimic de asta, si se vrea un forum cu o calitate a discutiilor ridicata, din punctul meu de vedere mai rai decat cei nou veniti (care se exclud rapid singuri ori vin cu cate un subiect ok) sunt acei membrii cu conturi vechi, sute de posturi, si 90% din mesaje in care nu zic nimic, sau repeta aceleasi lucruri plictisinduse foarte tare probabil , e nevoie si de ei in comunitate , dar sa scrie totusi mai putin si mai calitativ.
-
Sunt un membru relativ nou in comunitate, dar vreau sa-mi exprim parerea: daca nu ati fi existat voi in aceasta comunitate nu ma inregistram.
Citesc majoritatea postarilor noi care apar, si daca pot: contribui cu o replica constructiva, insa postarile care au esenta si ating unele aspecte care ar trebui indelung discutate si intelese s-au rarit in favoarea postarilor legate de link exchange sau diverse job-uri pe $2 !
Eu militez pro inregistrarea pe baza de recomandare sau invitatie. Inregistrarea libera/gratuita aduce dupa sine binele si raul; binele: trafic, mai multe post-uri ; si raul: "unde-i minte multa e si prostie".
Imi cer scuze daca am deranjat.
-
pe baza de invitatie CLAR NU. Nu toata lumea cunoaste persoane pe seopedia ca sa poata obtine o invitatie si nu cred ca ne-am dori sa fim contactati pe messenger/skype cu mesaje "Sal, cf? Imi dai si mie o invitatie?".